Yamaha Motosiklet 35 KW Mt-07 A2 Uyumlu Değilmiş!

A2 uyumlu Yamaha Mt-07 almayı düşünüyorum. Yamaha Türkiye Sayfanızda 35kw Mt-07'nin uyumlu olduğu belirtiliyor fakat bugün sorduğum trafik memurları da bana 35kw da olsa 700 CC olduğu için sistemin kabul etmediğini a sınıfı ile kullanılabilir olduğunu belirtti. Böyle sistemsel bir sorun varsa Yamaha Türkiye neden bu motorun a2 sınıfı ehliyetin uyumlu olduğunu dile getiriyor ve satışını yapıyor netlik kazanmak istiyorum

18 Temmuz 2023 09:47 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle marka ve modelimize olan ilginiz için teşekkür ederiz. Resmi Gazete'de yayımlanan Karayolları Yönetmeliği'ne erişim sağlayabilirsiniz. A2 sınıfı ehliyetlerde hacim bilgisi belirtilmeksizin gücü 35 KW ve gücünün ağırlığına oranı 0,2’yi geçmeyen, sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli motosikletler ile kullanılabilmektedir. Araç tescil işlemleri Yetkili Yamaha bayileri tarafından gerçekleştirilmektedir. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yamaha Motor Türkiye

31 Temmuz 2024 22:07

Bende aynı sorun var sorunu bulabildiniz mi

13 Haziran 2024 09:54

Kardeşim trafik polislerinin bu konu hakkında bilgisi yok. Geçenlerde trafik polisi bana A2 ehliyetin sadece 125 CC motor sürebildiğini ve 125 CC üstünü kesinlikle süremeyeceğini söyledi. Adamların bu konu hakkında kesinlikle bir bilgisi yok. Her şeyi bildiklerini sanıp ceza yazıyorlar

Yamaha R7 A2 Uyumlu Model Bayilerde Bulunamıyor, Bilgilendirme Ve Çözüm Bekliyorum

Merhaba, Ankara’da A2 ehliyet adayı bir motosiklet kullanıcısıyım. Yamaha’nın kendi internet sitesinde A2 uyumlu R7 mode...

Tümünü Gör
Yamaha Xmax 250 Motordan Ses Geliyor!

Yamaha Xmax 250Motordan Ses Geliyor!

Tuncer

Sadık
Yamaha Motosiklet Hüsranı!

Yamaha MotosikletHüsranı!

Derin
Yamaha Top Speed Titreşim Sıkıntısı!

Yamaha Top SpeedTitreşim Sıkıntısı!

Sercan

Öne ÇıkanKonular