Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Xzokw.com Universal Studios Online Theatre Paramı Geri Vermiyor!

31 Temmuz 2023 13:16

Universal Studios Online Theatre diye bir şirket F**ç** **** *** diye şahıslar milleti yanıltıyorlar, benim paramıda sistemlerinde tutup paramı geri çekmem için yardımcı olmuyorlar. Lütfen çözüm bulun buna paramı iade istiyorum onların bulunmasını talep ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (91)

Yasin

Arkadaş banada yardımedin bunlar benim 190bin aldılar benden ve mağdurum öldürmek istiyorum kendimi

[email protected] ben de

Benimde bayağı yüklü miktarda gitti [email protected] dekont olayının nasıl çözüldüğünü yaşarsanız sevinirim

Şu an sistemde 482000 TL'ye yakın para var 200 bin civarı ödeme yapıldı adamaları tamamladım ama para çekme adımlarında yanlış yaptığımı iddaa ederek hesabı kilitlediler sonra açtırmak için gerekli adımlara başladım doğrulama da %90 seviyesindeydi ama her şeyde havale istedikleri için şu an beklemedeyim 8000 TL civarı ödeme bekliyorlar korkum bununda göndersem extra bir daha vergi diyecekler mi ya da havalemi yapacaklar mi. O kadar rahatlar ki umurunda değil ne durumda olduğun parayı nasıl gönderdiğin borç alın kredi çekin para kazanmak istemiyirmusuniz diye tenkinlerde bulunuyorlar. Bilerek sonuna kadar gittim. Bu arada sahte dekontu kabul etmezler çünkü 30000 TL havale yapınca takılmış benim banka sisteminde hesap hareketlerinden yapılan ödemenin dekontunu kadar ekran videosu çekin diyorlar. Ödeme geldiği zaman para sisteme aktarılıyor

Taner
Taner

Sürekli sürekli yatırım İstiyorlar 5000 TL yatır diyorlar bu sefer de bana da yardımcı olun

Madiha

Benim de yüklü miktar da para var ve daha da istiyorlar. Bir turlu para çekmıyorum, lütfen bana yardımcı olun ya da yol gösterin. [email protected]

Tunahan
Tunahan

Universalcinema ayağına 800 TL mi aldılar banada yardımcı olun lütfen [email protected]

Şiyar

Ne kadar paran gitti bir de kaçıncı görev

Madiha

Benim da sistem üzerinde çök büyük bir reklam var. Lütfen bana yardımcı olan var mı

Şenay
Şenay

Asla inanma çok büyük paralar kaybedersin ben kaybettim kafama sıkmak üzereyim

Nadir
Nadir

[email protected] Banada yardımcı olun bende mağdurum

Şiyar

Ne kadarın gitti kardeş bir de kaçıncı level

Ne kadar gitti

Arda
Arda

Ben yeni başladım göreve adımı ibanımı telimi verdim. Dekont atmadım. Bir şeyde kaybetmedim dekont atınca mı hesabımız donuyor ne oluyor bir aydınlatın

Hilal

Bende mağdurum lütfen yardımcı olur musunuz bu sahte dekont olayı nasıl

Ne kadar gitti

Müşerref

Lütfen halledebildiyseniz banada yol gösterin Allah rızası için

Arkadaşlar mağdur o anlar bana ulaşsın irtibat telefonu yazın ya da mail yoluyla ulaşın

Aycan

Mehmet bey banada yardımcı olur musunuz [email protected]

Meryem
Meryem

[email protected] 50 bin tl kaybettim bugün

İnan
İnan

[email protected] bende mağdurum bana da yardımcı olur musunuz

İsmail
İsmail

Yağmur
Yağmur

Merhaba, [email protected] bana da yardımcı olabilir misiniz?

[email protected] bana ulaşın

Furkan
Furkan

[email protected] lütfen bana ulaş çok ciddi paralar yatırdım ve eğer böyle giderse bugün benim bu dünyadaki son günüm olacak Allah rızası için yardim et

Erhan
Erhan

Fatma
Fatma

[email protected] bende kaybettim

Mücahit
Mücahit

Bende mağdurum ve kimseye söyleyemiyorum 23000 gitti 😔

[email protected] banada yardım edebilir misin

Serkan

Mehmet bey sizde mailinizi yazın isterseniz biz size daha kolay ulaşabiliriz

Bankada ulaşabilir misin [email protected]

Serkan

[email protected] Kardeşim bana bir yol gösterin bende mağdur oldum

Talha

Ben de mağdurlardanım irtibata geçerseniz sevinirim

Müşerref

Bana ulaşmanı bekliyorum çok acil lütfen

Müşerref

[email protected] lütfen banada yardım et çok mağdur oldum çok acil halletmem gerekiyor ne yapacağımı sapıttım

Hilal

[email protected] yazmanızı bekliyorum lütfen

[email protected] mağdur um

Batuhan
Batuhan

Merhaba dostum mağdurum [email protected]

[email protected] maile yazarsın

Kardeşim sana nasıl ulaşabilirim

Muhammed

Ustam selamün aleykum sana nasıl ulaşabilirim

Bende aynı durumda mağdur oldum parası kurtaran varsa yardımcı olur mu lütfen

Müşerref

Allah rızası için banada yardım edin lütfen siz halladebildiniz mi

Suzan

Buradan herhangi bir şekilde parasını kurtaran var mi acaba bana da yardımcı olun ne olur iki ay sonra doğumum var çalışmıyorum ve gerçekten çok zor durumdayım

Omer
Omer

Sahte dekont ile nasıl yedirerek paranızı aldınız, lütfen bana da yardımcı olun, [email protected]

Sümerya

Sahte dekont olayı nasıl olacak herkes bir çözüm buldu mu

Ahmet

Merhaba bende de şu an V3 geçtim 56 TL olarak son siiparis bedelini istiyorlar hesapta dondurulan para 240 bin ne tavsiye edersiniz

Bende aynı oldu ne yaptınız bir yolu buldunuz mu

Ayşegül
Ayşegül

Merhaba bana 170₺ para attılar bundan sonrası ne olacak bilen var mı?

Suzan

Peki sahte dekontu nasıl hazırladın bana da yardim edermisin

Ebru

Ben paramı sahte dekont yediredek kurtardım inanıp paramı yolladılar. Anaparayı kurtarmış oldum.

Muhammet

Benimde çok param gitti nasıl kurtarabiliriz

Mohammed
Mohammed

Benim de 26 bin tl gitti 🥹😓

Bende

Aycan

Benimde aynı şekilde param gitti en sona geldim 22 bin vergi parası istiyorlar çözüm bulan oldu mu?

İsa
İsa

En sondan kastınız ne bu V2 V3 diye artıyor ben daha bugün başladım ne zaman durmam gerekiyor?

Ahmet

Vergi parası derken? Sana para gönderiyorlar sende ufak miktar gönderiyorsun nasıl oldu da vergi istediler

Barış

Yardımcı olacak varsa yazabilir mi

Burhan

Merhaba ben de buradan mağdur olanlardanım bilgi almak isteyen olursa 2 mağdur olarak görüşebiliriz mailimi bırakıyorum [email protected] buraya numara yazabilirsiniz

Ebru

Buraya iletişim yazmayın bence paramı kurtarmak için yardımcı olmak istediğini söyleyen bir hacker 90 bin liramı alıp kayboldu. Bir sürü borca girdim intihar düşünüyorum artık

Burhan

Arkadaşlar [email protected] mailime numaranızı yazarsanız mağdurlar olarak grup oluşturduk

Parasını kurtaran var mı

Muhammet

Dark web hackerlar ile konuş dünyada en güçlü hackerlar çok yardımcı olabilirler Ayrıca çok çok para istemiyorlar Tüm mağdurları topla bir gurup oluşturun beraber hareket edin İnan onlara çok büyük zarar verebilirsiniz

Erkan

Paylaş Yorum Yaz Benzer Şikayet Yaz 13 Yorum az önce Bu şirket bana film izleyip yorum yapacaksınız para kazanacaksınız dedi ben de yorum yaptım IBAN yolladım yaklaşık 170 TL para yollandı hesabıma henüz benden para talep eden olmadı bana bir ticaret sicil belgesi yolladılar dolandir8ci olduklarından şüphelendim diye Çünkü şahıslar tarafından gelmişti paralar ne yapmalıyım paraları geldikleri hesaplara geri mi yollayayım?

Erkan

Henüz bir şey olmadı ama ben yine de ilişkimi kestim konu güvenli değil bence kesinlikle

Umut
Umut

Knk ne oldu bir sıkıntı falan çıktı mi bende gireceğim ona gire uygulamaya

Yasin

Bizden çarptıklarının yanında esamesi bile yok 170₺ nin sana sadece yem vermişler görev uzadıkça sistemden paranı çekemiyorsun

Saygin
Saygin

Bende aynı şekilde mağdurum

Emrah

Merhaba, paranızı alabildiniz mı?

Suzan

Merhaba paranızı alabildiniz mi nir yol buldujuz ku

Parayı geri almak mümkün mu bilginiz varsa paylaşır misiniz 1800 liram gitti

Burak
Burak

Aynı sorunu ben de yaşadım yeni bankalara borcum var ne yapacağımı bilemiyorum Allah yardımcımız olsun

Emrah

Mail olarak numaramı gönderdim. Sabah görüşelim.

Barış

Bende de verginizi ödeyin diye para çıkarttılar %27si alacağım paranın yani her türlü alma peşindeler savcılığa verdik ama sonuç çıkmayacaktır anlaşma da sağlanmıyor diğer tarafla ben hala kabullenemedim kaybettiğim parayı ama gerçek bu. Allah'tan tek dileğim mağduriyetimin giderilmesi.

Emrah

Evet, paramı çekmem için yönlendirdiler, bu defa meblağ büyük diye risk birimine düştü. Büyük kanal açmanız lazım para yatırdığınız zaman 1-3 dakika içinde hesaba gönderebilirsiniz diyor. Ama o parayı yatırma şansım yok. Galiba temsilcilerle hep sahte bot. Siz naptınız?

Hayır sizde mi kandırıldınız

Barış

Aynı sorunu bende yaşadım büyük bir para kaybettim aynı şeyi yaşadım paramı vermiyorlar savcılığa şikayet ettim inşallah kaybettiğimi alırım

Muhammed

Kardeşim ne kadar kaybettin ben bu sipariş şeysini yapıyorum 3 ana sipariş görevi var diyorlar 2. Sinin sonunda 25 bin tl yükleme istiyorlar şu an 7000 TL kaybettim ve daha 3. Sipariş görevi var kim bilir ne kadar isteyecekler bana çok şanslısınız çok nadir görevlerden biri denk geldi vs vs diyorlar sizedemi öyle diyorlardı

Siz ne yaptınız alabildinizmi

Barış

[email protected] mailime numaranı gönder kardeşim mağdur olarak iki kişi konuşalım

2gün önce

Ne zaman yaşadın

Özgür
Özgür

Ne kadar para var sistemde

Suzan

Merhaba benim de çok param var sistemde acaba bir çözüm yolunuz var mi

Elif

Banada yardımcı olun ne olur 1800 liram gitti skmdj bende 4788 yatimami istiyorlar ne yapmalıyım

Var biraz

Türkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 12:31

Elifnur