Senanur sonuçtan hiç memnun değil

Xm.com Firmasında Kârın Ödenmemesi Ve Hesap Sorunları

Xm.com Firmasında Kârın Ödenmemesi Ve Hesap Sorunları
Senanur
16 Eylül 2024 02:17

13.09.2024 tarihinde yani geçen hafta xm firmasında hesap açtım ve işleme girdim. 1462 dolar kâr elde ettim. Ancak xm ödemeyi yapmadı, kârımı hesaptan sildi, sadece ana paramı gönderdi. Normal şartlar altında bu şekilde bakınca kaybımız olmayabilir, ancak firmanın yaptığı haksızlıktır. Bu firmaya sonuçta sadece ben para yatırmıyorum. İşlemden dolayı zarar edenlerin parasını xm firması kendisi alıyor. Benim gibi kâr eden insanlara ise saçma sapan bahanelerle ödeme yapmaktan kaçınıyor. Xm firmasını ruhsat aldığı firmaya da şikayette bulundum. Türkiye’de temsilciliği bulunmadığı için yaptırım uygulamak zor olsa da, Türkiye üzerinden kredi kartı ve banka kartı yoluyla hesaplarına para geçmemesi için MASAK, SPK ve Savcılığa da ayrıca müracaat edeceğim.

profile profile profile

Ramazan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ramazan
10 Şubat 2025 02:07
"Xm global ile olan sorunumun çözülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim özellikle Neval Hanım teşekkür ederim"
XM Global'de Hesap Doğrulama Ve Erişim Sorunu
Alvin sonuçtan hiç memnun değil

Xm.com Xm Firmasi Parama Ve Hesabıma El Koydu

Alvin
13 Eylül 2024 10:41
İrfan sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

XM Global'da Para Yatırma Sorunu Ve Yetersiz Destek Deneyimi

İrfan
17 Ağustos 2025 11:09
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Xm.com 60 Gündür Çözülemeyen Para Çekme Talebi Güvenimi Sarsıyor!

Tamer
28 Temmuz 2025 16:03
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Kimlik Doğrulama Sorunu Ve Uzayan Destek Süreci

Fırat