Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi'den Süpürge Alınmaz, Servis Mağaza Ürünü Satana Kadar Arkasında

Xiaomi'den Süpürge Alınmaz, Servis Mağaza Ürünü Satana Kadar Arkasında
Ferit
12 Aralık 2023 15:32

Xiaomi mağazasından Robot Vacuum süpürge aldım. Satış aşamasında süpürgede sensör olduğu çarpma olmayacağı söylendi. Fakat süpürgeyi çarpma problemi, wi-fi problemi, süpürme problemi vb. Sebeplerden dolayı 3 oldu servise gönderiyoruz. Dedikleri sadece format attık herhangi bir arıza yoktur. Mağazayı bırakıp bu defa direk servisle irtibata geçtim yazdığım o kadar problemden içinden sadece işlerine geleni seçip verdikleri cevap. Süpürmüyorsa filtre değiştirin, çarpıyorsa önüne gelen şeyleri kaldırın. Xiaomi siz müşterilerinizle dalga mı geçiyorsunuz. Değişim istiyorum teknik servis onay vermediği için böyle bir işlem yapamıyoruz diyorlar. Video paylaşıyorum herhalde teknik servisteki arkadaşların gözleri nereye bakıyorsa artık garanti süresinin dolmasına 2-3 ay kaldığı için zaman kazanmaya çalışıyorlar.
Yazık gerçekten şu ekonomik şartlarda millet sizden alışveriş yapmaya çalışıyor fakat siz ürettiğiniz ürünün arkasında duramayacak kadar basit bir firmasınız. Yazıklar olsun. Bir süpürge için basitleşen firma... Bundan sonrasına Tüketici Hakem Heyeti karar versin.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
29 Ekim 2023 15:25
Xiaomi Vacuum Mop Pro 2 Robot Süpürge Sorunları
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Ayıplı Üründen Dolayı Yasal Hak İhlali

İlknur
31 Ekim 2023 10:01
Beyza sonuçtan memnun

Beyza
21 Aralık 2023 13:26
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Robot Süpürge Hayal Kırıklığı

Merve