Esra sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 12:02

6 Şubat 2024'te Xiaomi Truclean W10 Pro Islak Kuru Dikey Süpürge satın aldım.
2 Eylül'de rulo başlığı yırtıldığı için yedek parça olarak yeni bir rulo satın almak istedim ve Xiaomi Türkiye ile iletişime geçtiğimde bana yedek parçayı alabileceğim BDH Teknoloji, Evofone ve DG Teknoloji firmalarının isimlerini vererek buralardan temin edebileceğim söylendi ancak hiçbir firmada yedek parça temini mümkün olmadığı gibi bu yerler aslında teknik servis hizmeti veren yerler olduğu söylendi.
İnternette hiçbir şekilde W10 rulo satan herhangi bir yer görmedim. Xiaomi sanal markette de satışı yok ve sadece robot süpürgelerin yedek parçalarının satışı var.
Böyle bir ürünü Türkiye'de satışa çıkarıp ancak hemen eskiyebilecek rulo başlığının nasıl satışı olmaz?!
Xiaomi'de stoklarda bulunmamaktadır deniliyor, bu ürün eski bir ürün değil, internette ve kendi mağazalarında satışı devam ediyor ancak paspas rulosu stoklarda yok, hiçbir yerde yok.
4 gündür devamlı Xiaomi ve distribütörleri ile rulo satın alabilmek için uğraşıyorum. Bir rulo değişimi için teknik servise mi göndermeliyim?! Rulo başlık al tak çıkar. Bir parça!
Türkiye distribütörü olmadığı için Roboroc almadım, koltuk altına tam yatay kullanımı için tercih ettiğim bu ürünün Türkiye distribütörü olduğu için tercih etmiştim ancak pişmanlık oldu! Böyle bir ürün alacağınız zaman yedek parçalarını nerelerden alacağınızı ve stok durumlarını da kontrol ederek almamız gerektiğini anladım.

17 Ekim 2024 09:40

Yorumlar (5)

Ebru
Ebru

Bu nasıl bir saçmalık. Ruloyu değişemiyoruz ya. Xiaomi acil çözüm bulmalı.

Esra

Xiaomi ve servislerini defalarca aradım, çözüm bulamadım. En sonunda yurt dışından getirtmek zorunda kaldım. Urunu satıp yedek parça temini yapmayan, kullanıcıyı mağdur eden bir marka Xiaomi!

Anil
Anil

Hiçbir sitede bu yuvarlak mop (paspas) yok. Arayıp taramadığım yer kalmadı. Bu nasıl olabilir? Hiç dönüş de yapmıyorlar.

Hakan
Hakan

Bizde de aynı sorun var. Xiaomi nin buna derhal bir çözüm üretmesi gerekiyor. Sattığın ürünün yedek parçası nasıl olmaz? Müşterine nasıl destek vermezsin? Bir rulo parçası getirtmek bu kadar mı zor?

Esra

Merhaba, 1 aydan fazladır süpürgeyi aldığım firma, Xiaomi ve yetkili servisler ile görüşüyorum. En sonunda yurt dışı Amazon ve Alibaba da rulonun satıldığı söylendi! Türkiye'de ürünü sat ama parçasını yurt dışından aldır! Gerçekten trajikomik bir durum! Zaten vergiler ortada! Eşim almış, aldığı ruloda sadece Alibaba'da var, o da başka bir markanın rulosu ama Xiaomi W10 uyumlu olduğunu söyleniyor. Ancak yorumlarda w10 için takılamadığını da okudum ve o siparişi de iptal ettirdim. Türkiye'den aldığım süpürgenin yurt dışından parçasını almaya çalışmak tüketiciyi mağdur etmektir!

Süpürgeye Yedek Parça Bulamamak Mağduriyet Yaratıyor

Selahattin
22 Ekim 2025 15:03
supurgeye-yedek-parca-bulamamak-magduriyet-yaratiyor-4.jpg
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
27 Temmuz 2023 22:49
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Süpürge İçin Yedek Mop Bulunamıyor

Furkan