Fatma
31 Aralık 2023 00:06

Trabzon Forum Teknosa mağazasından 9 Ekim 2023 tarihinde Xiaomi S10T robot süpürge aldım. Haritalamayı doğru yapmasına rağmen sürekli koltuk ayaklarına, duvara, dolaba çarpıyordu. İlk gün zaten sensör hatası verdi. 1 hafta kullanım süresi sonrasında ürünün arızalı olduğunu düşünerek iade değişim hakkından yararlanmak için 17 Ekim 2023 tarihinde mağazaya götürdüm. Ancak ürünün arızalı olduğunu önce servise göndereceklerini oradan gelecek karara göre hareket edileceğini prosedürün böyle olduğunu olumsuz bir karar gelse bile servis süresinde iade iptal hakkım olan 30 günden sayılmayacağını değişim iade yapabileceğimi söylediler ve Boot Technology adı verilen servise gönderildi. Ürün servisten 11 Kasım 2023 tarihinde geldi. Üründe servis bir arıza bulamamış, ancak benden ne bir belge istediler neye göre arıza yok dediklerini bilmiyorum. İade, değişim hakkımdan yararlanabileceğimi söyleyen personeller 31. Günüm olduğu için işlem yapılamadığını söylediler. Israrla sorma rağmen ilk vermiş oldukları cevaptan bağımsız cevaplar vermeye başladılar. Ürünü tekrardan teslim ettiler eve gidip denediğimizde ürünün ilk halinden daha kötü olduğunu gördük. Önceden sensörde sorun vardı, servisten gelen ürün sadece kapı eşiklerinde dönüp temizlik bitti diyordu temizleme işlemi yapmıyordu. 12 Kasım 2023 te ürünü aldığımız Teknosa mağazasına geri götürdük ve yeniden servis işlemleri başlatıldı. 8 Aralık 2023 te ürünü teslim aldık, ilkinde hata yok dedikleri üründe soket hatası tespit edip onu yaptıklarına dair servis kaydı tutulmuş. İlkinde o arıza neden tespit edilmedi bilmiyoruz. 9 unda denemesini yaptık. Üründe bir sıkıntı yok gibiydi. 15 Aralık'ta da kullandık bir sıkıntı yok gibiydi. O günden sonra iki hafta ürün kullanılmadı. Ancak 30 Aralık 2023 tarihinde tekrardan ürünü çalıştırdığımızda servisten döndüğünde verdiği hatayı veriyordu. Etrafında dönüp tuhaf tuhaf hareketler yapıp başka odaya geçiyordu orada da aynılarını yapıp evi temizlemeyerek temizlik bitti deyip şarj yuvasına geri dönüyordu. Ürünü birkaç resetleyip tekrar haritalanmasını yaptığımız halde aynı devam etti. Ürünün taksitleri bitti 5 kez rahat rahat kullanamadım.

Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Robot Süpürge İle Haritalandırma Ve Servis Sorunları

Edanur
20 Ekim 2024 16:37
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Evren
29 Kasım 2024 00:16

Gülşah
06 Şubat 2024 13:31

Gizem
26 Ağustos 2023 17:00
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi S10T Robot Süpürge Lazer Radar Arızası

06 Kasım 2023 21:48