Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
21 Temmuz 2024 14:55

4 ay önce Vatan Bilgisayar'dan Redmi Note 13 Pro 4G 512 GB telefon aldım. Aldığım ilk günden bu yana telefonum neredeyse bir buçuk saatte, zaman zaman 2 saatte şarj oluyor. Orijinal şarj aletini ve kablosunu kullanıyorum, telefonun hızlı şarj özelliğini açsam da şarj süresi değişmiyor. Redmi'nin 45-50 dakikada şarj olduğunu iddia ettiği telefon o sürede şarj olmuyor. Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm, yine aynı. Başka aynı şarj aletiyle denedik, aynı. Kadıköy Hasanpaşa'daki Genpa yetkili servisine götürdüm, telefonumda sorun var değişim talep ediyorum dedim. Telefonumu incelediler, ne hikmetse orada 0'dan 100'e 50 dakikada şarj oluyormuş, sorun yokmuş. Siz nasıl bir prizde test yapıyorsunuz bilmiyorum. Benim elektriğimde sorun olduğunu söylediler. Evde, işte başka prizlerde defalarca denedim, sonuç aynı. Bundan sonra Redmi almam. Benim için Redmi bitmiştir. Şimdi servise tekrar isteyecekler, sorun yok deyip yollayacaklar. Sıfır aldığım telefonu tekrar kur, fabrika ayarlarına çevir, geri yükle, tekrar sil, tamamıyla çile. Yüklediğim resimde kanıtı: Şarj yüzde 30 civarında, bu süreyi veriyor. Verdiği süreyi de geçiyor.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi 67 W Şarj Aleti Çok Çabuk Arızalandı

20 Şubat 2024 10:30
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
01 Eylül 2023 00:39
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 13:46

Selahattin
24 Ekim 2024 21:50
Redmi Note 13 Pro'da Süregelen Sorunlar
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
04 Haziran 2024 11:43