Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2C - Sürekli Sensör Hatası

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2C - Sürekli Sensör Hatası
Özgür
26 Eylül 2023 16:30

Hiç kullanım sağlayamadığım ürünün 25.09.2023 'te sensör hatası ile gönderdiğim servisten gelmiş hali gönderdiğim ile birebir aynıdır! Kargodan bir saat önce gelen ürünü kullandığımda hala ürün aynı hatayı veriyor!
Bu ürünü asla kabul etmiyorum!

Para iadesi için nasıl bir çözüm bulmanız gerekiyorsa bulun.
Genel merkeze de bu sorunumu ilettim.
Sizden bilgi almak tam bir sorun.
Bu ürünü istemiyorum. Aldığıma binlerce kez pişmanım, karşımda muhatap bile yok, cevap alamıyoruz. Telefonlarımız açılmıyor çünkü.

Bakmadınız yapmadınız diyemiyorum sanırım o kadar da değildir herhalde, belli kı bu problem geçmeyecek.
Gereğinin en acilinden yapılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini istiyorum.
Eğer bir sonuç alamaz isem sizleri gereken yerlere şikayet edeceğim.

Komado
Komado

1. **Fırça ve Rulo Temizliği**: - Süpürgenin fırçalarını ve rulolarını düzenli olarak temizleyin. Birikmiş saç veya tüyler, fırçaların düzgün çalışmasını engelleyebilir. 2. **Kesici Bıçak Kontrolü**: - Süpürgenizin kesici bıçaklarının temiz olduğundan ve keskinliğini kaybetmediğinden emin olun. Kesici bıçaklar köreldiğinde, tüyleri tam olarak kesip toplayamaz. 3. **Fırça Ayarları**: - Süpürgenizin fırça yüksekliğini kontrol edin. Çok yüksek veya çok az ayarlandığında, tüyleri tam olarak toplayamaz. 4. **Emiş Gücü**: - Süpürgenizin emiş gücünü kontrol edin. Eğer emiş gücü düşükse, tüyleri toplamakta zorlanabilir. Filtrelerin ve hava yollarının tıkalı olmadığından emin olun. 5. **Yüzey Tipi**: - Süpürgenin tasarlandığı yüzey tipine uygun olarak kullanıldığından emin olun. Halılar için farklı, sert zeminler için farklı başlıklar kullanmak gerekebilir.

Rabia
23 Nisan 2024 15:11
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Xiaomi Robot Süpürge Serisi

Burak
22 Temmuz 2023 21:41
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
06 Haziran 2023 11:41