Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 10:53

Telefonum Redmi Note 10 Pro. Telefonda konum kullanmak istediğim zaman konumu açınca mobil veri gidiyor ve tekrardan düzeliyor ama konum açık gözükmesine rağmen konum açık olmuyor. Örneğin Google haritalara girdiğim zaman konum açılıyor ve o anda mobil veri gidiyor. Belli bir süre beklemem gerekiyor. Telefon kapalı olduğu zaman da konum bazen açılıp kapanıyor ve bu yüzden de internet bağlantım kesiliyor.

Yorumlar (7)

Ferhat
Ferhat

Evet aynı sorun bende de olmaya başladı konumu kapatınca sorun yok ama açınca şebeke gelip gidiyor. Ve bu arada 2 sim kart okuma sorununda oluştu bende. Cihaz mi Note 10

Seyfettin

Çözemedim sorunu bayağı araştırdım ama bulamadım şuan farklı telefon kullanıyorum sanırım Redmi Note 10 un kronik sorunu ya da yazılımsal hata telefonu güncellemediysen güncellemeyi dene

Ali
Ali

Mi Note 10 kullanıcısıyım yakin zamanda bu sorun bende de başladı. Çözümü bulabildiniz mi

Seyfettin

Çözemedim sorunu bayağı araştırdım ama bulamadım şuan farklı telefon kullanıyorum sanırım Redmi Note 10un kronik sorunu ya da yazılımsal hata telefonu güncellemediysen güncellemeyi dene

Telefonum Note 10 Pro

Osman

Aynı sorun benimde başıma geldi mobil veri açıkken Google haritalar navigasyon kullanamıyorum. Konum göndermeye çalışırken de veri kesiliyor Siz sorunu çözdüyseniz nasıl çözdünüz?

Seyfettin

Çözemedim sorunu bayağı araştırdım ama bulamadım şuan farklı telefon kullanıyorum sanırım Redmi Note 10pro nun kronik sorunu ya da yazılımsal hata telefonu güncellemediysen güncellemeyi dene

Xiaomi Note10 Pro'da Mobil Veriyle Google Haritalar Bağlantı Sorunu

09 Haziran 2025 22:54