İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Diyarbakır Mi Store

Diyarbakır Mi Store
27 Mayıs 2024 15:59

20 Mayıs 2024'te Diyarbakır Ceylan AVM Mi Store mağazasından almış olduğum sıfır ve kapalı kutu Redmi Note 13 Pro model cihazıma bugün gelen bir mesajla ürünün klonlanmış ürün olduğunu öğrendim. Konu ile alakalı BTK ile görüştüğümde ürünün farklı bir numaraya tanımlı olduğu, aldığım gün aktif ettiğim ürünün kutu açılmadan önce klonlanmış olabileceğini öğrendim. Mağazadaki satış danışmanına durumu izah ettiğimde sorunu çözmek için herhangi bir adım atmadan Tüketici Hakem Heyeti'ne gidebilirsiniz deyip konuyu kapatıp müşteri sorununu görmezden gelip mağdur olmama neden olmuşlardır.

30 Mayıs 2024 16:33

Gördüğünüz gibi Xiaomi ve mağazadan herhangi bir yanıt gelmedi. Arkadaşlar çift hatlı telefonların 2 IMEI olduğu için mağaza, mağazaya aracılık edenler bir şekilde IMEI lerden birini para karşılığında birilerine veriyor, gelir elde etmek adına müşterileri bu durumla karşı karşıya bırakıyorlar. Diyarbakır Ceylan AVM içerisinde bulunan Mi Store tabelalı Nft Bilişim Teknoloji Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

İlhami sonuçtan hiç memnun değil

Klonlanmış Telefon Satışı Ve Fiyat Farkı Mağduriyeti

İlhami
02 Ağustos 2025 00:30

Xiaomi IMEI Klonlama Şikayeti

Tuğçe
23 Haziran 2024 13:33
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Telefon Sorunu

Murat
03 Nisan 2025 11:08
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
03 Eylül 2024 09:54
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Türkiye'den Satın Alınan Telefonun IMEI Klonlama Sorunu

Bünyamin