Beren sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 01:19

Game Pass abonesi oldum ve oyun indirmek istedim. Normalde abone olduktan sonra ek ücretlendirme yapılmaması gerekiyor; ancak benden ödeme yapmam isteniyor, ne yaptıysam çözemedim. Bununla ilgili internette de bir çözüm bulamadım. EA hesabımı Xbox hesabımla eşitlememe rağmen ödeme ekranı karşıma çıkıyor. Gerçekten mağdur oldum. Aboneliği iptal edeceğim ve ekran görüntülerini paylaşıyorum. Belki sesimizi duyarlar ve birileri gelip 'Sorununuzun çözümü burada' der. EA'nın Türkçe dil desteği vermediğini ve Xbox'ta da Türkçe dil desteğinin olmadığını öğrendim. Demek ki başımıza gelenlerle baş başa kaldık.

11 Mart 2024 01:11

Şimdi kalkıp birisi bana ea hesabını yükseltmen gerekiyor demesin bir hesabım vardı çalındı maalesef o hesabımı da tüm çabalarıma rağmen geri alamadığım için yeni hesap oluşturup yeni abonelik başlattım eski hesabımda istediğim oyunu indirip oynuyordum buna nfs oyunları da dahil Unbound oynuyordum sadece bu oyunlarda bu satın al seçeneği çıkıyor karşıma diğer oyunlarda böyle bir şey ile karşılaşmıyorum Forza Horizon 5 deniyorum yükleme penceresi geliyor başka oyunlar deniyorum yükleme penceresi geliyor yüklemeleri başlıyor ama bu ne hikmetse başlamıyor para istiyor üstüne

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
30 Ekim 2023 16:19