Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Microsoft Xbox Garanti Koşullarında Ki Sorun

Gökhan
02 Nisan 2024 13:33

Xbox Series X Konsol cihazım mevcut. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Cihazımda donma sorunları olmaya başladı. Bir süre daha bu şekilde kullanmaya çalıştım. Olmayınca cihazımı servis kaydı açarak kendilerine gönderdim. Ertesi gün yeni bir cihaz gönderdiler. (En azından ben yeni bir cihaz olduğunu düşündüm ) Gelen cihazı kurdum. Fakat gelen cihazın gönderdiğimden daha arızalı olduğunu gördüm. Cihaz için tekrar servis kaydı oluşturarak servise gönderdim. Bu sırada yeni cihaz da böyle bir durumun yaşanmasının normal olmayacağını düşündüğümden destek hattını arayarak durumu anlattım. Kendileri cihazın yeni değil daha önce sorunlu gelip işlem gören cihazların yenilenip gönderildiğini iletti. Yani yenilenmiş bir cihaz ile gönderimi sağlandı. Neden bu şekilde bir uygulamalarının olduğunu sorduğumda Türkiye de bu cihazı aldığınız da 10 gün sonra bile sorun yaşamanız durumunda yenilenmiş cihaz ile değişimi sağlanmaktadır. Alırken bu koşulları kabul etmiş sayıldığımızı da ekledi.

30.000 TL Cihaza verip cihaz almayı düşünüyorsanız bu riski de göz önünde bulundurmanız da fayda var. Türkiye'yi 3. Sınıf ülke konumunda kabul ediyorlar. Hiçbir destek, sorununuzu çözebilecek bir yetkili bulmanız mümkün değil.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
02 Nisan 2024 13:13

Garanti Kapsamında Sürekli Arızalı Xbox Gönderiliyor!

Halil
25 Haziran 2025 04:43
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Aralık 2024 20:09
Kaansemi sonuçtan hiç memnun değil

Kaansemi
01 Mayıs 2025 15:59
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İhsan
21 Kasım 2023 09:43