Twitter Uygun Olmayan Paylaşım Yapan Hesaplar Kapansın

16 Ağustos 2024 21:19

Sayın Twitter yetkilileri, lütfen aşağıda fotoğraf olarak paylaştığım gibi paylaşım yapan hesapları gençlerimizin ahlakı ve güvenliği için kapatın. Çünkü böyle hesaplar olduğu müddetçe uygulama daha kötü yerlere gider, gençler kötü etkilenir. Lütfen böyle hesapları kapatın.

25 Ağustos 2024 16:46

Sayın Twitter ve Twitter Türkiye yetkilileri lütfen gençlerimizin güvenliği için uygulamada uygunsuz içerikler paylaşan A*** V*** adlı kullanıcının hesabının kapanmasını ya da hesabın banlanmasını sizden istiyoruz çünkü bu kişi normal paylaşımlar yapmıyor

25 Ağustos 2024 00:13

Sayın X uygulaması yetkilileri lütfen uygulamada normal olmayan paylaşımlarda bulunan vücudunu atan A*** V*** adlı kullanıcının hesabının kapanmasını, hesabının banlanmasını ya da hesabın askıya alınmasını sizden rica ediyorum

23 Ağustos 2024 23:14

Sayın Twitter Türkiye yetkilileri lütfen uygulamada Uygun olmayan paylaşımlarda bulunan alya V*** adlı kullanıcının hesabının kapanmasını ya da banlanmasını sizden tüm gençlerimiz ve uygulamayı kullanan herkes için istiyorum lütfen bu kişinin hesabı kapansın

20 Ağustos 2024 16:49

Sayın Twitter yetkilileri lütfen uygulamada uygun olmayan fotoğraflar paylaşan alya Vural adlı kullanıcının hesabının kapatılmasını ya da hesabına girişin yasaklanmasını uygulamayı kullanan herkes için sizden istiyoruz çünkü bu kişi normal paylaşımlar yapmıyor

20 Ağustos 2024 12:21

Sayın Cumhurbaşkanım ve saygıdeğer BTK yetkilileri lütfen gençlerimizin güvenliği için Twitter uygulamasında Uygun olmayan fotoğraflar paylaşan Alya Vural adlı kullanıcının hesabının kapatılmasını ya da hesabın kontrol edilmesini sizden rica ediyorum

19 Ağustos 2024 19:49

Sayın Twitter Türkiye ve Twitter yetkilileri lütfen uygulamada uygun olmayan içerikler paylaşan alya v*** adlı kullanıcının hesabının kapanmasını sizden tüm Türkiye ve gençlerimiz için istiyorum bu kişi normal olmayan paylaşımlar yapmaktadır

10 Mart 2024 13:14

Menekşe
30 Temmuz 2023 15:41
Emre sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 10:51

Twitter Yabancı Birisi Tarafından Telefon Numaran Ve Fotom Paylaşılmış.

10 Haziran 2024 16:57
Why sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 01:47