Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 10:46

Twitter Online Ads Dublin IE adlı firma tarafından 25, 26, 27, 29, 31 Ocak 2024 gibi farklı tarih ve saatlerde 77,89 Euro, 5,47 USD, 5,44 USD, 84,54 USD gibi tutarlarda toplamda 5.300 TL'den fazla, sonu 9610 ile biten kredi kartımdan bilgim ve onayım olmadan çekim yapılmıştır. Tarafımdan gerçekleştirilmemiş olan bu alışverişin ivedilikle iptal edilmesini talep ediyorum. İptal edilmemesi halinde yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı bildirmek isterim.

Yorumlar (10)

Alpay
Alpay

Mehmet bey aynı durum az önce benim başıma geldi hemen şube ile iletişime geçip talimat hazırlayıp işleme itiraz ettim, süreciniz ne kadar ilerledi ve ne kadar zamanda sorunu çözebildiniz bizi de aydınlatabilir misiniz?

Hocam öncelikle ilgili bankanın şubesine direkt müracaat edip dilekçe eşliğinde harcama itirazında bulundum saha sonra söz konusu kartı yurt dışı ve internet harcamalarına kapattım. Bilgim dahilin olmadığı için ve de bankanın güvenlik zaafı olduğu için bu işi neticelendirmem çok uzun sürmedi ortalama 10 gün içerisinde çekilen tüm tutarlar banka tarafından hesabıma iadesi yapıldı. Ama yine de bir sürü vatandaş bu konuda mağdur. Bankanın güvenlik duvarında bir zafiyet olduğunu düşünüyorum.

Celalettin

Aynı durumu yaşıyorum, 160 Euro kartımdan harcama yapmış. Kredi kartımı hemen iptal ettirdim. Sonraki gün tekrar çekim yapmaya çalıştı ama kapattırdığım için ödeme başarısız oldu. VakıfBank dilekçe verdim ama sonuç ne olur bilmiyorum.

Orhan
Orhan

Benim kartımdan da çekmiş 160 Euro itiraz ettim VakıfBank'a sonuç bekliyorum bakalım ne olacak bu kadar kötü bir düzen elini kolunu sallayarak hesabımızdan para çekiliyor ama banka şifre bile atmıyor

Bankaya harcama itirazında bulunduktan sonra çekilen tutar banka tarafından hesabınıza geri iade ediliyor. Parayı iade aldım hocam

Kahraman
Kahraman

Bugün benden 446,81 euro çekilmiş mesaj gelmese ruhumuz duymayacak

Döndü
Döndü

Merhabalar aynı olay başıma geldi halledebildiniz mi

Sorunu hallettim. Bankaya harcama itirazında bulundum. Para hesabıma geri iade edildi.

Siz halledebildiniz mi?

Şu an için bir gelişme yok. VakıfBank şubesine gidip bana ait olmayan ilgili harcama için harcama itirazında bulunacağım.

Twitter Online Ads Dublin

25 Şubat 2024 17:06
Twitter Online Ads Dublin

05 Şubat 2025 17:45
Yetkisiz Kredi Kartı Çekimi Hakkında Acil İptal Talebi
Esin sonuçtan hiç memnun değil

İzinsiz Kredi Kartı Çekimi Mağduriyeti

22 Aralık 2024 01:35