02 Kasım 2023 01:22

Twitter hesabım bozuldu. Hesabıma diğer hesaplardan bakınca açık gözüküyor, fakat hesaba girdiğimde sürekli hata veriyor. Ana sayfamda sürekli 'Gönderiler şu anda yüklenemiyor, tekrar dene' yazıyor. Herhangi bir askıya alma veya kilitlenme durumu yok. Ne yapmalıyım? Ayarlara girip bir şeylere bakmaya çalışınca 'Eyvah! Bir sorun oluştu' diyor. Takipçim ve takipçilerim sıfır gözüküyor. Zamanla düzelir mi? İki üç gün önce yaşımı girdikten sonra böyle oldu. Hesabı 2018'de açmıştım. Doğum tarihim 26.09.2005 ve şu an 18 yaşındayım. Lütfen yardım edin.

Yorumlar (7)

Eylül

Merhaba şu an aynı hatayı ben de yaşıyorum ve aynı sizin gibi ben de bugün öylesine doğum yılımı değiştirdim ve sonrasında hesaba giremez oldum. Herhangi bir dönüş aldınız mı

Ebru

Ona da razıyım vallahi hiç o konuda bir mail almadım bende de bir gelişme olursa seninle paylaşırım

Tamamdır teşekkürler☺️

Ebru

Hayır bana da henüz bir mail gelmedi bu konuyla ilgili birebir görüşebileceğimiz bir muhatap da yok zor oluyor böyle

Eylül

Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok sanırım bazı kişilere bir sure sonra kilitlendiğini söyleyen mail gelmiş kimlik onayı ile açabilmişler maili bekliyorum bende düzeltebilmek için

Ebru

Bir gelişme oldu mu acaba aynı durumu yaşıyorum ben de iki haftadır

Eylül

Hayır eğer duzeltebilirsem size geri dönüş yaparım twitterin bana hesabımdaki sorunla ilgili mail atmasını bekliyorum size bir mail gelmedi mi?

X Hesabına Erişim Sorunu Ve Şifre Sıfırlama Problemi

Selhattin
23 Mayıs 2025 13:05
X Hesabına Erişim Sorunu Ve Şifre Sıfırlama Problemi

Twitter Hesabıma Giriş Yapamıyorum, Acil Çözüm Bekliyorum

23 Mayıs 2025 09:40
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 00:43