Cem sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 12:05

Kutusu açık ve bozuk ürün iadesi almıyorlar. Wraith üzerinden satın aldığım "ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse" kargo kutusu açık (kanıtlı) ve bozuk gelmesine rağmen "hijyen kuralları gereği" iade kabul etmediler. Ürünü ilk aldığımda kargo kutusu hasarlı gelmiş, durumu kendileri ile paylaşmıştım daha sonra üründe sorun çıkması üzere iade başvurusu yaptım ve ürün incelemeye gitti. Yalan İnceleme sonucu hiçbir sorun çıkmadığını belirttiler. Oyun oynarken fark edilen kopmalar (stabil olmaması) ve "sağ tık" ında boşluk olması üzere şikayet etmiştim. "Yalan" İnceleme sonucunda: Sorun olmadığını, kopmalar için: mouse alıcısının yakınında modem olması veya bilgisayar bileşenlerini yetersiz olmasını söylerken bariz belli olan "sağ tık" için sorun yok dediler. Son attığım e-postada markalarına zarar verdiklerini ve ürünü kabul etmediğimi söylememe rağmen bugün kargoya vermişler. Ayrıca son e-postama geri dönüş yapmadılar. Kendileri ile bilgisayar bileşenlerimi de paylaştım. Daha önce de bu siteden alışveriş yapmıştım sorun çıkmadı ama sorun çıkması durumunda uydurdukları "hijyen kuralları" gereği ürün elinizde kalıyor.

16 Aralık 2024 15:35 (Şikayetten 3 saat sonra)
Cem
Cem
16 Aralık 2024 23:52

Merhaba, Bağlantı sorununu diyelim bir kenara bırakıyorum ama "sol tık" da boşluk sorunu net bir şekilde fark edilebilir. Ayrıca her şeyi geçtim sizinle ve gönderide de paylaştığım üzere ürün kargo kutusu zaten açık geldi. (kargo şirketi kabul etmedi) Hijyen kuralları gereği hasarlı kutuyu kabul etmediniz. Yay ayraç içinde "kulaklık vb." yazmışsınız ama mouse ürününü de hijyen kuralından kabul etmediniz. (e-postada gözüküyor)

Celal
Celal

Ayıplı mal gönderilse bile olan kullanıcıya oluyor maalesef bu firmada

Ferhat
Ferhat

Bu kadar şikayet var hani hiçbirinde mi siz sorumlu olamazsınız gerçekten? Bir tanesinde suçu kabul ettiklerini görmedim

Faruk
Faruk

Emsal dava varsa ilk işim o olacak teşekkürler parası önemli değil avukat falan adamlar fatura yollamıyor kargo içinde işleri güçleştirmek için her şeyi yapıyorlar.

Canberk
Canberk

Bu firmadan asla olumlu bir yanıt beklemeyiniz aynı sorunu ben yaşadım. Firmayı dava edeceğim. Mesafeli satış sözleşmesine mouse, klavye gibi ürünler girmiyor bu konuda bir sürü emsal dava var. Size de geçmiş olsun.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Mouse Ürünü İçin İade Talebim Karşılanmadı, Teknik Destekle Yetinildi

22 Ağustos 2025 18:23
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Açılan Ürünün İadesi Reddedildi, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

17 Ekim 2025 11:47
Gün sonuçtan hiç memnun değil

Tekrarlayan Arızalarla Gelen Hayal Kırıklığı

04 Nisan 2025 23:53