Murat sonuçtan hiç memnun değil

İngenico MOVE5000F Şarj Problemi

İngenico MOVE5000F Şarj Problemi
03 Şubat 2024 17:15

Merhaba, Ingenico Move 5000F yazar kasa POS cihazının pil problemiyle ilgili bir çözüm bulamıyorum. Ürünü servis elemanı gelip kurdu ve sürekli şarjda kullanmamam gerektiğini söyledi. Ben de onun tavsiyesine uyarak ürünü sürekli şarjda tutmamaya özen gösterdim. Ancak bu sefer de ürünü her gün şarjda tutmak zorunda kalıyorum ve bu sorunun çözülmesini bekliyorum. Durumdan mağdur oluyorum ve müşterilere karşı mahcup duruma düşüyorum. Günde 4-5 kez kullanmama rağmen ve bir kez servisi çağırmama rağmen, servis cihazda bir sorun olmadığını söyledi. Bu durum gerçekten anlaşılır gibi değil. Ürünü paket halinde kullanırken sanki kuryenin arkasına elektrik bağlamam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bu durumdan oldukça sıkıldım. Diğer müşterilerim de bu ürünü kullanıyor ve onlarda böyle bir problem yaşamıyorlar. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.

03 Şubat 2024 20:18 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Worldline ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Worldline İletişim Merkezi

Murat
04 Şubat 2024 15:40

Ben müşteri hizmetlerini aradım bana servis açıp servisten arkadaş geldi bu yazar kada posun 1 süresinin 1 gün olduğunu söyledi böyle bir markanın böyle basit saçma bir pil sorunu. Olması beni hiç memnun etmedi bunun çözülmesini bekliyorum

Muammer

Merhaba. İngenico move 5000 f model pos cihazı aldık gün içerisinde sürekli kapatıp açmazsak kart çekemiyoruz. Hiç memnun değiliz.

03 Ocak 11:51
Alper sonuçtan hiç memnun değil

İngenico Yazarkasa Pos Kapanma Sorunu

11 Kasım 2023 17:48
İngenico Yazarkasa Pos Kapanma Sorunu
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

İngenico Move 5000F Arızalı Cihaz Teslim Edildi

30 Ağustos 2024 22:03