Woodlife Türkiye Ahşap Ev Firması

22 Temmuz 2023 18:57

Woodlife Türkiye isimli anahtar teslim ahşap ev yapan firma bizi inanılmaz mağdur etti. 5 ayda teslim diye verilen proje 1,5 senede kendi imkanlarımızla bitti, neredeyse tüm ince işçiliği bize kaldı. Bittikten birkaç ay sonra yağmur yağdığında çatıdan eve sular akmaya başladı, videoları var. Siz usta bulup yaptırın biz masrafı karşılayalım dendi, yeterince mağdur edilmemiş gibi yine dönüş yok. Şikayetçiyiz.

22 Kasım 2023 12:37

Yaptıkları baştan savma işçilik sonucu 50 cm kalınlığındaki duvardan, ahşap cam kenarlarından evin her yerine su alıyor. Ev tamamlanalı 1 sene dolmadan yaşadığımız sorunların maddi manevi zararları sonucu inanılmaz pişmanlık içindeyiz. Bu evin kime ait olduğunu firma çok iyi biliyor. Bir yıldır mağduriyetleri sürekli iletmemize rağmen hiçbir şekilde aksiyon alıp destek vermediler. Her yağmur yağdığında bu sıkıntılarla uğraşıyoruz. Ayrıca 15 metrekare kış bahçesi için 1.5 yıl önce anlaşıp tüm ödemeyi yaptık daha 1 tane çivi çakmadılar.

Seda
Seda

Bizde mağduruz paranızı alıp kaçtılar simdi de bizi suçluyorlar. Uzerlerine mal olmadığı için dava da açılamıyor maalesef

Gökhan
Gökhan

Ne zaman yapmıştınız sözleşmeyi ve ne zaman başladılar acaba? Ben de iş yapmak üzereyim. Bir de kimle iletişim kurdunuz acaba orada?

Beyza

2021 Eylülde sözleşme başladı 5 ayda bitmesi gereken proje yaklaşık 15 ay da ek maliyetlere katlanarak yarım yamalak kötü bir işçilik ile bitirildi.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

WoodLife Türkiye Kandırılma, Oyalanma, Hizmet Karşılığı Alamama

09 Haziran 2024 23:50
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 13:56
Nature Life Group (Nefes Ahşap) Ahşap Ev Pişmanlığı
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

Yakut Prefabrik Akan Çatı Ve Firmanın Yaptığı Evin Arkasında Durmaması

22 Eylül 2023 17:04