Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Wise Paraları Alıp Kendi Kullanıyor

Wise Paraları Alıp Kendi Kullanıyor
07 Haziran 2023 21:21

Hiçbir uyarı, ikaz veya hatalı işlem olmadan hesabım içerisindeki bütün para ile kapatıldı. Ne hesabıma giriş yapabiliyorum ne de paramı çekebiliyorum. Bu şirket, size ucuza yurt dışına para gönderme imkanı sunuyor gibi yapıp bir süre buna imkan sağlıyor. Sonrasında hesabınızda olan bütün para ile hesabınızı kapatıyor ve paranızı alıp koyuyor. Bana gelen bilgilendirme ve detaylar için yönlendirdikleri sayfada farklı bilgiler yer alıyor. Üyelik zamanında ve ilk bilgilendirme de, herhangi bir nedenden dolayı hesabınız kapatılırsa, bizlere ne şekilde gönderim yaptıysanız o şekilde size geri ödeme sağlanacaktır diyor. Kartla 3-10 havale ile 2-3 ach ile 90 günü bulabilir diyor. Hesabım kapanalı 1 haftayı geçti. Neden sorduğumda cevap alamıyorum? Ayrıca, para geri iadesi 60 günü bulabilir diyorlar. Bu duruma düştükten sonra yaptığım araştırmalarda, şirketin bu durumu çok şık yaptığını öğrendim. Sizsiz olun, bu uygulama ile işlem yapmayın. Yapmak zorunda kalırsanız, hesabınızdaki bütün paranın ansızın alınabileceğini aklınızdan çıkarmayın, aylarca beklemek zorunda kalmayın. Firma yetkilileri olarak, yazdıklarım ile ilgili yanlış bir şey olduğunu düşünüyorsanız, benim ile iletişime geçin. Hatalı bir şey yazmışsam işlem anında düzeltme yaparım, aksi halde tüm yazdıklarımı onaylamış olursunuz. Bu yazımı okuyan herkes, bu siteye - uygulamaya bulaşırken, 1 değil, 1000 defa gözden geçirin.

17 Mayıs 2023 19:54
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Tosla, İninal, Uption Gibi Elektronik Para Hizmeti Veren Uygulamalar.

Şükrü
09 Ocak 2024 01:07

Wise Hesap Açılışı Para İadesi

18 Ekim 2023 17:27
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
01 Mart 2024 17:32