Yeliz sonuçtan memnun

08 Ağustos 2024 13:24
Yeliz'in Teşekkür Mesajı
“Ürün güncelleme hatası verdiği için İstanbul'a gönderildi. Güncellenip geri gönderildi. Teşekkürler”

Merhabalar
Wiky Watch 4S akıllı saatimiz mobil veri açılmıyor hatası veriyor. Teknik servise yazdık ancak dönüş yapılmıyor. Yazılan mesajlara bir hafta sonra bir şey yazıyorlar. Aradıklarını söylüyorlar o an cevap veremediğimiz için mesaj attım ama dönüş yapılmıyor. Telefonla arıyorum ama sürekli ona buna tuşlayın diyen otomatik cevaplar çıkıyor. Hepsini tek tek tıkladım ama yok çözümsüz. Canlı biriyle görüşmek için uğraştım ama kesinlikle ulaşılmıyor. Saati alalı 6 ay bile olmadı ana kullanamıyoruz. En gerekli yaz tatili döneminde elimizde patladı saat. 3 bin 4 bin para verip hiçbir hizmet alamamak üzüyor. Lütfen birileri sesimizi duyup ulaşsın bize

24 Ağustos 2024 09:43

Merhabalar yetkili firma hiçbir şekilde iletişime geçmedi. Aylardır boş yere hat parası ödüyorum. Bu sorun çok yaşanıyor gördüğüm diğer şikayetlerde. Tavsiye etmiyorum kimseye bu markayı

19 Kasım 2024 10:10 (Şikayetten 3 ay sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz hakkında sizleri aradık fakat ulaşamadık . Dilerseniz bize ulaşabilirsiniz. Wiky Watch Müşteri Hizmetleri.

19 Kasım 2024 10:45

16 Ocak 2024 23:07
Seda sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2025 14:26
Wiky 4S Akıllı Saatte Görüntülü Görüşme Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
wiky-4s-akilli-saatte-goruntulu-gorusme-sorunu-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-2.jpg

Büşra
22 Haziran 2025 15:42
Wiky Watch 4s Akıllı Saatte Konum Ve Görüntülü Konuşma Sorunu
wiky-watch-4s-akilli-saatte-konum-ve-goruntulu-konusma-sorunu-2.jpg
wiky-watch-4s-akilli-saatte-konum-ve-goruntulu-konusma-sorunu-1.jpg
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
22 Mart 2025 14:55