Widercoin.com Yanılttı!
Bende 2bin$ yatırım yaptım hiç çekmedim site yok oldu şimdi wider energy bilmem ne diye çıktılar ama bizim paralar buhar oldu bu yolda kimseye hakkımı helal etmiyorum.
H***D*** beni bu widercoin işine bulaştırdı şöyle kazanıyoruz böyle kazanıyoruz Y** T** ile birlikte şirkete üye topladılar deli gibi para kazandılar 400 bin 500 bin yediler ve beni mağdur ettiler 80bin gitti ben asgari ücret çalışan biriyim evim kira 2 çocuğum okuyorum tek maaşlıyım.
10 bin USD yatırım yaptım paramdan eser kalamadı şebeke şeklide çalışıyorlar başta ilgi alaka ful ya şimdi kimseye ulaşamıyoruz. Hem kendileri hem paramız buhar oldu uçtu yazıklar olsun helal etmiyorum. Milyonlarca insanın parası heba oldu.
Widercoin (Wider games) ve selfiden.com çözüm ortaklığı olan şirket olarak görünen ama ponzi bir şirket bir yıldan fazla yatırımım var sözde yitirdiğimiz paranın 3.25 kazanılacaktı 3.25 geçtim. Kendi 1000 kadar değer kaybetmiş coinlerimi bile satamıyorum apaçık haksızlık şirket cio b** bey paraların...
2020'de girdiğim bu projeye 20000 TL Nakit para ile giriş yaptım ve şu an paramdan eser kalmadı site kapandı. Kimseye şikayette bulunamıyoruz kaç insan bizim gibi mağdur böyle insanlar en yüksek cezayla yargılanmalı. Hakkımı sonuna kadar helal etmiyorum.
Widercoin, widerenergy projesi için 19.10.2021'nde 5800$ bozdurup projeye kayıt oldum. Projeye göre widerenergy bize 5 yıl boyunca her ay 100 tether (dolar) ödeme yapacak ayrıca widercoin hesabımıza aylık 17500 widercoin yatıracaktı. Proje başlangıcından sonra bir ay 60 diğer ay 63 sonraki ay 62 tet...
Kimse içerideki parasını çekemesin diye çok yüksek fee bedeli koydular milleti biriksin toplu çekerim seçeneğine yönelttiler sonra çekimler başlayınca coini yerin dibin dibine çaktılar kimse parasını çekemiyor.
Geçen seneden bu zamana kadar Wider Coin'de yatırımım var fakat girdiğim güne pişmanım. Prize coin diye fee ücreti alıyorlar. Ortalama sabit 3 dolar değerinde. Prize coin 4 dolardan 0.09 cente düştü ama bunlar fee ücretini hala 3 dolar değerinde yaklaşık 30 adet civarında fee ücreti alıyor. 18 bin a...
Widercoin aldığım paketin süresi doldu coinlerimin blokesi kalktı hesabıma çekeceğim ama aktif paketim olmadığı için coinlerimi çekmeme izin vermiyorlar. Ben tekrardan paket almak istemiyorum aldığım coinlerimin blokesi kalkmasına rağmen beni yeni paket almaya zorluyorlar.
Wider coine bir giren pişman bir de girmeyen Her sisteme kendi rızanla giriş olduğu gibi mutlaka çıkışı da olmalı insanlar bu kadar zor durumda bırakılmamalı. Sisteme giriş yaptım fakat çıkış yapamıyorum herkes birilerine yönlendiriyor. Sistemden çıkamıyorum