WhatsApp Hesapları Hacklendi

WhatsApp Hesapları Hacklendi
06 Şubat 2024 00:54

WhatsApp hesabım ele geçirildi. İki faktörlü doğrulama yapıldığı halde SMS vb. alamıyorum. Şu an siber bir suç gerçekleşiyor ve yardıma ihtiyacım var. Birkaç kez hesabı geri aldım, parmak izi uygulaması yaptığım halde tekrar ele geçirildi, herhangi bir linke tıklamadım. İspanyolca mesajlar geliyor ve yurt dışı numaralar WhatsApp üzerinden arıyor, listemdeki kişilere yanıltıcı nitelikte mesajlar gidiyor, bunlar da İspanyolca. Günlerdir çözüm arıyorum ancak bir sonuç alamadım. 0541*****32** numaralı hesabım ele geçirildi. Bir haftadır ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. İlk günler WhatsApp güncellemeyle ilgili bir sorun olduğunu düşündüm. 30 Ocak 2024 tarihinden sonra işlenmiş bir suçla ilgim yoktur.

06 Şubat 2024 22:43

WhatsApp hesabım+51 kodlu uluslararası telefonlar tarafından sürekli çalınıyor şikayetimi siber suçlara yaptım dolandırıcıları savcılığa şikayet ettim. Emniyet ihbarını yaptım. Parmak izi ve şifre koymama rağmen çalıyor ve rehberimdeki kişilere ulaşıyorlar. Dün bankamdan para çekmeye çalıştılar acil WhatsApp bu konuda önlem almalı güvende değiliz

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numaradan Mesaj
2 Takipçi