Furkan sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Gizli Kod Sorunu

21 Mart 2024 00:17

WhatsApp ta kilitli klasörümü gizli kod oluşturdum kilitledim ve kilitli klasörü tamamen gizledim kodu unuttum sohbetleri silmeden kodu sıfırlayabilir miyim? Lütfen çözüm bulun bu durum çok canımı sıkmaya başladı içerisinde çok önemli sohbetler var...

profile profile

Yorumlar (10)

Aykan

Bir çözümü var anlattım ama yanıtı sanırım başka yorum yapan birine vermişim oradan bakıp deneyebilir misin?

Uzak

Arkadaşlar, özellikle Android cihazlarda bu sorunu yaşayanlar için çözüm oldukça basit. Uzun anlatımı var sistem 1024 harften uzun kabul etmiyor bende görselleri ss alıp resim olarak ekledim

Aykan

Çözümü basit özelden iletişime gerekte yok. Yanınızda olan bir arkadaşınızın WP sohbetini kilitleyin sonradan arkadaşınızdan kendinize mesaj attığınızda mesaj bildirimi geliyor ona basarsanız direk Face ID ile kilitli sohbet klasörüne erişebilirsiniz. Sonrasında o ekrandayken ayarlar kısmına gelip kod değişebilir ya da kapatabilirsiniz. Tabii ki bunun için en önemli nokta kilitli sohbetin bildirimlerinin açık olması lazım. 1 mesajınız var diye bildirim gelmesi lazım o gelirse basıp direk klasörü açabilirsiniz. Bende kodu unutmuştum şansa biri mesaj atınca bildirim yoluyla açabildim.

Nevra
Nevra

Çözüm bulan arkadaşlar bana da yardımcı olursa sevinirim

Uzak

Çözüm kolay ama anlatımı uzun arkadaşlar bana mail atarsanız cevap yazarım

Uzak

Çözüm var uzun özleden yazabilirim

Yusuf
Yusuf

Çözüm buldun mu şu an yanı sorun bende de yaşandı

Buse
Buse

Yeni grup oluştura basınca kişilerinizde kayıtlıysa adı çıkıyor üstüne basınca gizli kodu ya da parmak izini istiyor

Ahmet
Ahmet

Çözüm buldun mu?

Hayır

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İşletme Hesabı
Doğrulama Kodu
1 Takipçi

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Kilitlenmiş Sohbet Ayarlar Gözükmüyor

22 Mart 2024 13:14
Ecrin sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Sohbet Kilidi Sorunu Acil Çözüm Bekliyor

25 Şubat 2025 10:10