Whatsapp Aero Gizli Mesaj Ve Gizlediğim Kişileri Göremiyorum

19 Aralık 2023 17:40

WP Aero'daki gizli mesajlara güncelleme sonrası giremiyorum ve gizliye aldıklarımı WP kişilerinde göremiyorum. Gizlediğim kişileri, normal kişiler arasında WP'ye girerek görüyorum. WP Aero eski haline dönsün. Kullanışsız bir hale geldi. Bu güncelleme düzeltilmediği takdirde uygulamayı silmeyi düşünüyorum.

Yorumlar (13)

Nick

Merhaba. Ben az önce dosya yönticisinden apk kısmına girerek yeni indirdiğim güncelleme wpyi değil de geçenlerde güncellediğim wpye tıkladım ve öyle güncelledim düzeldi sonra

Naren

Ben daha önceki indirdiğim sürümleri dosyadan silmiştim o nedenle atma şansınız var mı diye istemiştim

Nick

@Naren ben en son ne zaman güncellediysem o zaman ki sürüm. Apk kısmına girip üzerine bastım yükledim ve güncellendi. Sonra baktığım da düzelmişti sorun.

Naren

Bahsettiğiniz sürümü bizimle paylaşma şansınız var mı?

@Tuğba yükleye basınca güncelliyor

Tuğba

Ama ben öyle de yaptım yükle yazıyor

Esma

Çözüm bulabildiniz mi mesajlarıma hiçbir şekilde ulaşamıyorum bu nasıl bir iş böyle

Denedim maalesef olmadı

Sorun bulundu mu

Tuğba

Ya ben bıktım bu güncelleme olayından her şeyim gitti her şeyim ya üstüne bir'de gizli sohbet yeri de gitti yardımcı olun lütfen

Tuğba

Bende aynı şekilde düzeldi mi

20 Aralık 2023 01:01
Narin sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 22:09

12 Eylül 2023 21:20