Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Çekmediğim Parayı Çektin Diyen Western Union Çözümsüzlüğü

Çekmediğim Parayı Çektin Diyen Western Union Çözümsüzlüğü
31 Temmuz 2024 14:43

08.07.2024 tarihinde Kuveyt'ten adıma 773-945-14** MTCN kodu ile 500 dolar tutarında bir para geldi. Önce Trabzon Merkez PTT'ye gittim, dolarımız yok dedi. Ardından Ziraat Bankasına gittim, işlem askıda dediler. Tekrar PTT'ye gittim, para çekilmiş görünüyor dediler. Western Union'u aradım, parayı çekmediğimi söyledim. Üzerinden 20 günden fazla zaman geçmesine rağmen bana hala paranın nereden çekildiği ya da parayı çektiğime dair bir evrak sunmadılar. 500 dolar bu 3 şirketten birisine gitti ama kimde, nerede belli değil ve Western Union hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.

Yorumlar (6)

Siham

Hasan, yine seni rahatsız ediyorum dosyam 35 gün geçti hala para ortada yok sonuçlanmadı acaba siz gönderen kişi mı şikayet dosya açtı yoksa sen mı açtın neden benim gelen param vermeyolar ya ne Ziraat Bankası ne de w u anlamadım ki o kadar zor durumdayım ki onlara Allah'a havale ediyorum

Hasan

Dosyayı alıcı kişi olarak ben açtım ama dosya ile ilgili bilgiyi gönderen kişiye ve onun gönderdiği acenteye veriyorlar. Parayı gönderen kişi ya da acente Western Union'u aramalı ve onlardan bilgi almaya çalışmalı. Yoksa Herhangi bir işlem yaptılarsa, mesela parayı gönderen acenteye geri gönderdilerse bile sana haber vermiyorlar. Sürekli arayıp sormak gerekiyor.

Siham

Kaç gün sonra iade parayı ben ilaç almam gerekiyor param neyi çekildi diyorlar ben alamadım bugün 2 gün hala para yok 😔

Hasan

Haklısın hocam, benim içinde çok gerekli bir paraydı ama en az 20 gün bekletiyorlar. Çok saçma bir sistemleri var ve alıcıyı umursamıyorlar sadece gönderene bilgi vereceğiz diyorlar

Siham

Çözüldü mü nasıl yaptınız bende aynı şey yaşıyorum

Hasan

Parayı gönderen kişinin hesabına tekrar göndermişler. Onu da ben sormadan söylemiyorlar, hiçbir bilgi vermiyorlar. Sürekli arayıp onları darlamanız gerekiyor

Aygün sonuçtan hiç memnun değil

Western Union Para Transferinde Yaşanan Sorun Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

01 Ağustos 2025 13:33
Ajsu sonuçtan hiç memnun değil

Western Union MTCN Kodu İle Para Alındı Yazıyor Fakat Para Yok

25 Mart 2024 23:54
Western Union MTCN Kodu İle Para Alındı Yazıyor Fakat Para Yok
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 09:29
Western Union Paramı Vermediği Gibi Mağdur Etmeye Devam Ediyor.
Western Union Paramı Vermediği Gibi Mağdur Etmeye Devam Ediyor.