Wero Akıllı Kedi Tuvaleti Pişmanlıktır

22 Şubat 2024 15:168.034

Wero akıllı kedi tuvaleti pişmanlıktır. Markaya güvenip özellikle stok gelmesini bekleyerek satın aldım ama kedimin çişini topaklanıp dibe yapışıyor hiçbir şekilde çöp haznesine gitmiyor.

Firmaya sorduğumda daha önce bir şikayet olmadığını ve aletin çalıştığını söylediler. Her türlü kumu denememe rağmen sorun çözülmedi. Dibine poşet yapıştırdığımda sorun olmuyor ama o da uzun soluklu bir çözüm değil takdir edersiniz ki demek ki sorun alette diyorum firma ilgilenmiyor.

11 Haziran 06:11

En kaliteli kumu kullansanız bile yapışıyor Bende kürekle ittiriyorum Bu tuvalet %100 çözüm değil Sadece senin işinin %30 nu görüyor Maalesef Kokusu da gerçekten çok kötü kendi filitreside olsa başka koku gidericilerde olsa olmuyor en iyi çözüm yıkamak oda her zaman olmuyor

1 Ağustos 2025 09:37

Kumda kaynaklı bu sorunu yaşıyorsunuz ben aktif karbon kullanıyorum çözüm olur kum markasını ucuz olunca kalite düşünce ya da kum miktarı az ise dibe yapışma yapıyor, ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum kuma bağlı bu sorunu yaşıyorum onu dışında sorunum yok

15 Mayıs 2025 16:11

Bende de aynısını yapıyor şimdi temizlerken dönme sesi değişti zorlanıyor modunda dönüyor sonrasında düzeliyor koku bırakmaya başladı kumunu değiştirdiğim halde bayağı koku veriyor

Wero Akıllı Kedi Tuvaletinde Bitmeyen Koku Ve Müşteri Hizmeti Sıkıntısı

14 Haziran 2025 20:031.807

Wero akıllı kedi tuvaletini yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Ancak içindeki kauçuk çıktı ve bant ile yapıştırmak zorunda k...

1 Destek

Wero Kedi Tuvaleti Ve Halı Sorunlarıyla Karşılaştım

31 Ağustos 2024 17:374.736

Bir ay olmadan kum koyduğum halısı delindi. Kedinizin tırnağı uzundur deyip işin içinden çıktılar. Yenisine 450 TL dedil...

2 Destek

Wero Boşaltma Yapmıyor İstasyondayken!

Wero BoşaltmaYapmıyor İstasyondayken!

Ulaş
Wero Max Robot Süpürge Arızası!

Wero Max RobotSüpürge Arızası!

Erkut