We World Express Teslim Teslim Edilmiş Gibi Gösterilen Kargo Ve Gene Aras

We World Express Teslim Teslim Edilmiş Gibi Gösterilen Kargo Ve Gene Aras
11 Haziran 2023 13:02

Amazon'dan satin aldığımız malzeme weworldexpress ile gönderildi. Cuma günü aksam saatlerinde teslim edilmiş görünüyor fakat bize teslimat yapılmadı. Araştırınca weworld expres Turkiye teslimatımı Aras Kargo üzerinden yapıyor görünüyor. Bir hafta içinde 2 farklı kargo Aras tarafından teslim edilmiş görünüp teslim edilmedi. Biz her seferinde kargomuzu niye teslim edilmedi diye sormak zorunda miyiz? Aras ya elemanlarını düzgün seçsin ya da bu isi yapmaktan var geçsin.

12 Haziran 2023 09:38 (Şikayetten 20 saat sonra)
13 Haziran 2023 09:39

Merhabalar, atanmış lokal kargo firmasi kimdir? Bilgi verirseniz takibini gerceklestiririz. Teşekkürler

14 Haziran 2023 13:51

Merhaba, Müşteri Hizmetleri ekibimize takip numaranızı mail olarak iletir iseniz gönderiniz için atanmış yerel kargo firmasını tarafınız ile paylaşacaklardır. İyi Günler Dileriz wwe Türkiye Ekibi

15 Haziran 2023 16:32

Teşekkürler, atanmış yerel taşıyıcı firmasını biz bulduk, Aras Kargo imiş. Bir haftada 2. Teslim edilmeden teslim edilmiş problemini yaşıyoruz Aras Kargo ile. Umarım onların müşteri hizmetleri ile kargomuzu bulabilecegiz.

15 Şubat 2024 16:23
Mehmet sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2023 11:08
"Bugün arayıp sorunu çözdüler. Takip numarası attılar. Pazartesi teslim olacağını bildirdiler beklemedeyiz. Teşekkürler..."
Weworldexpress Ve Aras Kargo Sorumsuzluğu
Celal sonuçtan memnun

14 Aralık 2023 16:05
"Ürün elime geç de olsa ulaştı teşekkürler"
Aras Kargo Ve Weworldexpress'in Sorumsuzluğu

16 Aralık 2024 11:26