Waw Protokol Projesi Teslimatında Sürekli Gecikme

Sebahattincan
04 Eylül 2024 21:32

Waw Protokol Projesi'nden 9. Kat 157 numaralı daireyi projeden aldım, nişanda teslim edileceğini söylediler. Nisandan sonra ne zaman sorulsa bir ay iki ay kaldı, şöyle oldu böyle oldu diye durmadan bahane ürettiler. Şu an teslim tarihi 2024 sonu, 2025 başı olarak bildiriliyor. Diğer projelerde de maalesef durum aynı. Sinir harbi geçirmek, psikolojik sınırlarını merak edenler kesinlikle kendileriyle ticaret yapsınlar. Sözünün eri bir firma değil, daha önceki projelerinde de araştırdım, sözünde durduğuna rastlamadım.

Yorumlar (13)

Ahmet
Ahmet

Merhaba, ben 131 numaralı dairenin sahibiyim. Beni de gruba ekler misiniz lütfen.

Zeynep

Merhaba numaranızı [email protected] adresinize gönderebilir misiniz WhatsApp grubuna ekleyebilmek için lütfen

Merhaba numaranızı verebilir misiniz

Zeynep

Erdi bey merhaba bende kat 9 106 numaralı dairenin sahibiyim beni de WhatsApp gurubuna ekleyebilirmisiniz

Merhaba numaranızı verebilir misiniz

Erdi

[email protected] mail adresime waw University WhatsApp grubu için mail atabilirsiniz

Erdi

Merhaba, WhatsApp grubu waw University projesi için. Eğer daire sahibiyseniz iletişme geçebilirsiniz.

Beni de ekler misiniz

Erkin
Erkin

Erdi bey bende daire sahibiyim beni de WhatsApp gurubuna dahiledebilirmisiniz.

Erdi

Merhaba Sebahattin bey, bir WhatsApp grubu kuruldu daire sahipleri tarafından. Bu sorunları toplu bir şekilde oradan da konuşuyoruz. Ben de daire sahibiyim. Herkese ulaşabilmek adına sizi de gruba ekleyebiliriz.

Yusuf
Yusuf

Merhabalar beni de gruba ekleyebilir misiniz?

Beni de ekler misiniz

Sinem
Sinem

İyi günler erdi bey. Ben de daire sahibiyim. Lütfen beni de WhatsApp grubuna ekler misiniz?

Teslimat Gecikmesi Ve Güven Sorunu

25 Kasım 2024 17:17