Water Grup Su Arıtma Water Grup 'un Terbiyesizliği Demek İstiyorum Sadece.

Water Grup Su Arıtma Water Grup 'un Terbiyesizliği Demek İstiyorum Sadece.
18 Mart 2024 18:57

Water Grubu'nun arıtma cihazı ile ilgili arıza şikayetlerimize rağmen, her seferinde sadece filtre değişimi için arayarak 'değiştirelim' diyorlar. Water Grubu'ndan gelen bir teknik personel, bir parçanın değişmesi gerektiğini ve parçanın fiyatının şirket tarafından bildirileceğini söyledi. Ancak kimse aramadı, herhangi bir iş takibi gerçekleşmedi. Bu firma, altı ay sonra yine filtre değişimi için aradı. Ben de 'Cihazı kullanamıyorum, eğer bu arızanın giderilebileceğini söylerseniz filtreleri değiştirelim' dedim. Arızaya bakmak için gelen personel, sadece iki tuşa basarak cihazı sıfırladığını belirterek ücretini alıp gitti. O gittikten sonra cihaz, 15 dakika sonra tekrar sinyal vermeye devam etti. Water Grubu'nun Anadolu yakasındaki müdürü olduğunu iddia eden kişinin numarasını verip görüşmemi istediler. Ben de kendisine mesaj attım ve müşteri memnuniyetsizliği adına verilen cevapla karşılaştım.

19 Mart 2024 09:45 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhabalar, Sizi daha dün arayıp gerekli fiyatlandırmayı ve çözüm noktasını bildirdik, düşünüp arayacağınızı söylediniz. Mesajda yazılan "müşterilerinde" kısmı klavye düzeltmesi olarak yanlış gönderilmiş "müşürlerinde" olacaktı maalesef, burası için kusura bakmayın. İyi günler.

Water Grup Su Arıtma Az Su Gelmesi!

05 Kasım 2024 15:23
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Ugur
14 Şubat 2024 09:03