Metin sonuçtan çok memnun

Warmhaus Kombiden Çok Şiddetli Ses Geliyor Ve Çözüm Bulunamıyor

22 Mart 2024 21:25
Metin'in Teşekkür Mesajı
“Afife hanıma ilgisi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim”

Warmhaus Minerva marka kombi kullanıyorum. Kombiyi salonda kullanacağım için tamamen sessiz olduğu reklamına inanarak satın aldım; belki de öyledir ama bana getirilen kombi arızalı. Aralık 2023 ayında taktırdık. Alt komşumla beraber aldık. Onun kombisi gayet stabil ve sessiz bir şekilde çalışırken bizim dairemizden kombi ateşleme yaparken çok şiddetli bir ses çıkartıyor ve bunu her ateşleme yaptığında çok şiddetli bir şekilde yapıyor. Evde yeni doğmuş bir bebek var ve ev halkı, kendim de dahil, en arka odadan bu gürültüyü duyuyoruz. Aşırı rahatsız edici ve gürültülü. Servisi aradım, talep oluşturdum, 'Geleceğiz' dediler. 'Arızanız devam mı?' diye sordular. 'Evet' dedim, 15 gün gelmediler. Tekrar aradım, 'İptal olmuş' denildi, tekrar oluşturdum. İki teknisyen geldi. Kendileri de normal olmadığını gördü. Aşırı gürültülü ve ateşleme konusunda sorun olduğunu söylediler. İçini açıp bakıp bir fırça ile temizleyip gittiler. 1 saat sonra tekrar başladı ve bu ses inanılmaz derecede rahatsız edici. Salonun içine balkon olmadığı için kombiyi oraya kurdurduk; kurulduğundan beri evimizde huzur yok, sürekli patlama olacakmış gibi bir ses çıkıyor ve kombiyi de sarsıyor. Lütfen artık bu sorunu düzeltin, kombiyi değiştirin veya arızasını giderin; rezil olduk resmen. Çalışma sesi normalin belki biraz üstünde yine dayanılabilir ama ateşleme sesi çok şiddetli. Doğalgazla ilgili kötü bir durum olmasından korkuyoruz. Lütfen ilgilenin.

26 Mart 2024 22:52

Warmhause minerwa marka kombi kullanıyorum. Bu kombiyi tercih etme sebebim boyutu ve balkon olmadığı için ev içerisinde kullanma amacı ile görerek aldık

Alt komşum ile beraber alıp montajı bitirdik kasım 2023 de aldığımız cihazda komşumda herhangi bir sıkıntı problem yok ama benim dairemde bulunan kombide aşırı rahatsız edici bir titreme ve ateşleme yaparken ciddi bir gürültü çıkıyor

Servis 2 kere geldi ve 2 sefer hiçbir problem olmadığını dile getirdi rica ettim alt komşum ile aynı kombiyi kullanıyoruz ve onda ses olmadığını ateşleme yaparken sorun olmadığını belirttim inip bakmak istemedi kombimin normal olduğunu söyledi. Artık bıktık servis 10 günde ancak geliyor herhangi bir çözüm olmuyor evde yeni doğan bebek var çok şiddetli bir şekilde patlar gibi bir ses çıkartıyor

Artık lütfen ilgilenin cihaz bozuk bunu reddetme çabası nedendir bilmiyorum

23 Mart 2024 09:50 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

25 Mart 2024 16:30

Durumun aciliyetini belirttim. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım hala bir gelişme yok. Kombi patlama sesi gibi gum leyerek çalışıyor diyorum durumun aciliyeti ve ciddiyetini kavrayan kimse yok. Lütfen artık bu duruma bir el atin Sessiz kombi diye aldık sürekli gümleme sesinden uyuyamıyoruz artık

22 Nisan 2024 17:26

Afife hanıma ilgisi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim

Sabriye
Sabriye

Çok kötü bir kombi, bende de 4 aydır 06 ve 88 arızasının hakkından gelemedik servisi çağırdıkmı daha tam incelemeden kart arızalı diyorlar, kart fiyatı 3500 TL. Ben kendim kabloları oynadımmı çalışıyor, ama nereye kadar kabloyu oynayacağım. Servislerin klasik lafı kart arızalı. Kardeşim kart arızalı olsa cihaz çalışırmı.

Yeni Alınan Warmhaus Kombide Ciddi Arıza Ve Güvensizlik: İade Talebim Var

Kazım
04 Ekim 2025 01:33
Yeni Alınan Warmhaus Kombide Ciddi Arıza Ve Güvensizlik: İade Talebim Var
Cevdet sonuçtan memnun

Cevdet
21 Ağustos 2023 13:55
"Warmhaus genel merkezinden Çiğdem hanım iletişime geçti. Şikayetimi detaylıca dinledi. Ve arızalanan parçanın değişimi ayrıca bir daha olursa direkt genelden merkezi arayıp kendisi ile iletişime geçip kombiyi değiştirebileceğini söyledi. İlgisinden dolayı teşekkür ederim. Kombi bakımı hediyesi için ayrıca teşekkür ederim."