Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Volvo Sensus Navigasyon Yazılımının Ücreti Nin Çok Aşırı Olması

Zafer
29 Ağustos 2023 13:51

İyi günler diliyorum! Param olmadığı için Volvo S90 alamadığımdan gerçekten severek beğenerek 2. El 2016 3 ayda trafiğe çıkmış 2015 model Volvo S80 D2 Premium paket araç aldım. Volvo'nun kalitesini sürüş zevkini gerçekten doya doya yaşıyorum. Aracımda sensus navigasyon sistemi yüklenmediğini aracımı servise bakıma gittiğimde öğrendim. Hocam aracınızda sensus navigasyon yüklenmemiş dediler. Yazılımı yeniden yüklememiz gerekiyor 70 bin tl dediler. Soruyorum basit bir yazılım için 70 bin tl istenmesi doğrumudur? Bu konuda yardımcı olursanız minnettar olacağım

Bedri
Bedri

Bu sorunlar ülke kaynaklı mı, Volvo kaynaklı mı? Hizmet dediğin kısım nerede kalıyor?

Keremefe
Keremefe

Selamlar 2014 Model Volvo V40 sahibiyim ve ilk sahibiyim benim aracım özel sipariş olması ve benim bu aracı Avrupa'dan getirtmem sebebi ile sensus Connect var aracımda ancak araç İsveç'e kayıtlı bir araç olduğu için maalesef sensus Connect'i kullanmıyordum bu donanımı seçmemi sağlayan on call paketi oldu aracı ilk getirdiğimde Türkiye ye navigasyonum yoktu ve araçta hat yok gözüküyordu sebebi aracın İsveç çıkışlı olup orada sim kartı takılmış olması burda da Volvo on call ülkemizde 2017 den sonra aktive olduğu için ve daha öncesinde gelen araçlarda bu donanım sunulmadığı için bu donanımla gelmiş nadir araçlarda aktivasyon gerekli tahminimce sizin aracınızda bu aktivasyon gerekli bunun için gerekli bir modül ile birlikte bu yazılım yükleniyor benim çözümüm için araca yalnızca Türkiye'de aktif bir sim kartı takıldı araç içi Wi-Fi navigasyon gibi özellikleri kullanabiliyorum bence bu donanımların hiçbiri 70 bin tl vermeye değmez ben bile aracımdaki navigasyonu kullanmıyorum

Volvo Türkiye Motor Arıza

Serdar
03 Nisan 2024 21:33
Nesim sonuçtan hiç memnun değil

Volvo S90 4 Milyonluk Araca 3 Milyon Veriyorlar

Nesim
15 Ocak 2024 15:16
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Volvo S60'da Sürekli Motor Sorunları Ve Yetersiz Çözümler

Ulaş