Eda sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 17:31

19.04.2024 tarihinde Volvo V40 2017 model satın almış bulunmaktayım. Aracı satın almadan önce, aracın bakım servislerinin yetkili servislerde yapıldığı belirtilmiş ve ilgili kayıtlara Volvo servisi tarafından ulaşılabildiği ifade edilmiştir. Aracın durumu hakkında bilgi almak için Denizli Akça Volvo yetkili servisine başvurduğumda, herhangi bir sıkıntının olmadığı söylenmiştir. Gerekli bakımlar yapıldıktan sonra araç tarafıma teslim edilmiştir. Araçtan gelen bir ses üzerine yapılan test sürüşlerinde herhangi bir problem tespit edilmemiştir. Araç bakımlarının sadece Volvo Yetkili Servisi tarafından yapıldığına dair güvenceye dayanarak ve en son Akça Yetkili Servisi ile yaptığım görüşme sonrasında, aynı tarihte aracı satın almıştım. 24.04.2024 tarihinde, disklerden kaynaklanabilecek bir sorun şüphesiyle araç lift ile kaldırıldığında ve bir tekerlek sökülüp kontrol edilirken, kontak kapalı olmasına rağmen kaputtan dumanlar çıktı ve araç alev almaya başladı. Akça Servis Müdürü O**** Ç**** ile yaptığım görüşmede, kendilerinden herhangi bir yardım alamadım. Aracın durumunun Volvo'ya bildirilmesi gerektiğini, ekstra bir müdahalede bulunamayacaklarını ve zarar tazminini kabul etmediklerini ifade ettiler. Aracın bakım ve kontrolleri yapıldıktan sadece 5 gün sonra ve 500 km bile kullanılmadan meydana gelen bu olay sonucunda mağdur oldum ve hiçbir destek alamadım. Akça'nın yetkili servis olduğuna güvenerek yola çıkmamam gerektiğini anlamış bulunmaktayım.

Ümit
Ümit

Eda hanım. Bulunduğunuz bu şikayet durumundan sonra Volvo servisi sorununuzu çözebildımi bende Osman. Ç adlı kişiyle sorun yaşadım

Denizli Akça Volvo Yetkili Servis

Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Volvo S60'da Sürekli Motor Sorunları Ve Yetersiz Çözümler

Ulaş
31 Aralık 2024 13:24
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Akça Volvo, Aracımın Servis Bilgilerini Müşterime Yanlış&izinsiz Verdi

Burak
04 Mayıs 2024 15:20
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Volvo Sıfır Araca Hibrit Batarya Arızası Ve Yüksek Masraf Şoku

07 Eylül 2025 10:27