Volta Vsx Elektrikli Motorlu Bisiklet

Aygül
18 Haziran 2023 14:44

29.03.2023 tarihinde Marmaris Volta bayisinden 220 Watt Volta vsx elektrikli motorlu bisiklet satın aldım. Aldıktan 10 gün kadar sonra ön frenleri kullanmamdan dolayı bilyeler de dağılma ve amortisörlerde eğilme oldu. Servis çağrıldı, kullanıcı hatası denildi ve ücreti ödenerek yaptırıldı. 1 hafta sonra tekrar ön freni kullanmamdan dolayı bilyeler de dağılma oldu. Tekrar ücret karşılığı yenileme yapılacağının bildirilmesi üzerine yaptıramadık. Volta servisi, ön fren kullanmamamızı ve buranın yolları için uygun bir araç olmadığını belirttiler. Tamam ön freni kullanmayalım ama arka frenlerde tam tutmuyor ve mecburen kullanılıyor. Müşteri hizmetlerini aradık, servise şikayet oluşturmamızı istediler ancak 20 gün geçti ve şikayetimiz için sayı alamadık. Tekrar aradık, yetkili ile görüşmek istedik. Bizi arayacaklarını söylediler ancak 10 gün geçti ve halen arayacaklar. Motorlu bisikletin akü kilidi kilitlenmiyor, yani motordan ve müşteri hizmetlerinden hiç memnun değilim. Çözüm olarak sıfır paramız çöp oldu.

Umit
11 Eylül 2023 17:23
Salim sonuçtan hiç memnun değil

Salim
05 Ocak 2024 19:05
Volta VS2 Kampana Arızası
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
30 Aralık 2023 12:34
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Volta VSX 2024 Model Elektrikli Bisiklet Sorunları Ve Hizmet Eksiklikleri

Burak
05 Temmuz 2024 08:07
Volta VSX 2024 Model Elektrikli Bisiklet Sorunları Ve Hizmet Eksiklikleri
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Volta Servisi Zorunlu Garanti Başlatma Kurulumu İçin 300 TL İstedi!

Onur
04 Ekim 2023 22:04