Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Volta Motor Rs7 125cc Aldıktan 1 Ay Sonra Arızaları Bitmiyor

Volta Motor Rs7 125cc Aldıktan 1 Ay Sonra Arızaları Bitmiyor
Bayram
26 Kasım 2023 03:01

Volta motor 125cc benzinli RS7 aldıktan sıfır bayiden alırken etiketlerini çıkarırken satıcı bayi engel olmak istedi. Yine de çıkardım. Etiketler motorun çizik kısımlarına yapıştırılmış söyledim. 1-2 haftaya değiştiririm ben sana onları dedi ve değiştirmedi. Aradan 1 ay geçti. Yolda kaldım. Yetkili servise gönderdiler gittim. Servis bana akü garantiye girmez 700 vereceksin dedi verdim. Ertesi gün yine motorum çalışmadı yine fabrikayı aradım yine yetkili servise gönderdi, gittim. Motor 25 gün serviste kaldı. Sonra fabrika beni arayıp motorumu bıraktığım yetkili servisin servisliğini iptal ettiklerini ve o servisten alıp diğer servise götürmemi istedi. Götürdüm ve götürdüğüm servis bu motorun tamiri olmaz fabrika senden bu motoru alıp yenisini vermesi gerek dedi. Fabrikayı aradım. Biz böyle bir şey yapamayız yetkili servis motorunu tamir edecek dedi. Tamam dedim. 30 gün sonra motorumun yapıldığını söylediler. Teslim almaya gittim motor yine çalışmadı. Sen bugün git yarın gel dediler. Ertesi gün gittim. Motorum çalıştı ve motorumu aldım eve geldim. 1 hafta sonra tekrar çalıştırmak istedim. Motor yine çalışmadı.

profile profile profile

Celal sonuçtan hiç memnun değil

Celal
11 Haziran 2025 10:53
Sıfır Aldığım Motorda Sürekli Arıza Ve İlgisizlik
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman

Birsen
23 Eylül 2024 16:11
Volta Amasya Yetkili Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Gecikmeler
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

A101'den Aldığım Volta RSX5 Motosiklette Akü Ve Malzeme Sorunları, Yetersiz Servis Desteği

01 Haziran 2025 17:58