Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Volta Motor Fa Motor Engellemiş Beni

24 Nisan 2023 21:08

Antalya merkezde Volta'nın servislerinden Fa Motor'a servis için kullanıyordum. 50 CC'lik benzinli motoru 500 bakımı vs. İçin götürdüm. Ne zaman fiyat sorsam fiyatlar değişti deyip farklı fiyat istiyorlar.

En son motoru 80 CC yapmak istedim. 35 günde sürekli boşluk yok deyip ileri atıp her attığında farklı fiyat veriyor. Ve birçok servisle görüştüm, hepsi sadece piston ve silindir değişiyor. Bir de yazılım atılıyor. Başka bir şey değişmiyor diyor. Fakat Fa Motor Volta servisi diyor ki, yok conta kapağı değişecek, yok on direksiyon değişecek, 3000'i geçer diyor.

Bugün farklı servisleri aradım, 1250 ile 1500 arası fiyat verirken Fa Motor fazla malzeme değişimine zorlayarak fiyat vermiyor. En az 3500 diyor, daha da artabilirmiş. Bugün yaşadığımı söylüyorum. Aradım fiyat verin dedim, ustaya sorup döneceğim dedi ve beni engellemiş. 1 saat sonra aradığımda fark ettim.

Kocaman çocuklu kadın a*** denilen şahıs çocuk gibi beni engellemiş. Müşteri hizmetlerini aradım, ilgileneceğiz dedi ama bilmiyorum. Antalya merkezde başka yazılım olmadığı için Alanya'ya gideceğim yükseltme için. Kötü firma.

28 Nisan 2023 16:08

Müşteri hizmetleri ilgisiz  sadece para odaklı çalışıyorlar müşteri memnuniyeti yok ben motoru satmaya karar verdim böyle insanlarla uğraşamam

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Volta Rsx7 Motor Çalışmaz, Yenisi Talep Ediliyor

Tolga
10 Ocak 00:55
Naim sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Elektrikli Mopedim İlk Günden Çalışmadı Kimse İlgilenmiyor

Naim