Volta Motor EV1 Ayıplı Ürün

02 Mayıs 2023 22:29

30 Mart günü A101'den almış olduğumuz Volta EV1 elektrikli aracın teslimatını 14 Nisan 2023 tarihinde Çekmeköy şubesinden gerçekleştirdim. Ürünü teslim aldığımız ilk andan itibaren sol arka lastik 8 çizmeye başladı, ayrıca arka taraftan hareket edildiği ilk andan itibaren rahatsız edici bir ses gelmeye başladı, 24 saat geçmeden evime yakın Volta servisine götürdüm sorunlarını anlattım, o gün bugündür hala aracım orada. Herhangi bir gelişme yok, fabrikadan parça bekliyor denildi, sıfır araçta yaşadığım bu problemin çözülmesini Volta tarafından rica ediyorum. Bisiklet değil bu araba olduğunun farkında olmaları gerekiyor. Ayrıca, ses konusunda servisin yapacak bir şeyin olmadığı tarafıma söylendi. Birebir değişim talebinde bulunmak istiyorum. Mağdurum.

profile profile profile
01 Eylül 2023 13:58

Gelişmeler ile ilgili bilgi vermek istiyorum; Aracımın sol arka porya değişimi yapıldı. Ses ile ilgili problem giderilmedi 3000 km deyim artık ses duymuyorum Alıştım artık, Şu anda bir problem yok gibi görünüyor iki kere bakıma gitti araç 2000 km de bakım ışığı yanıyor.

Nilüfer
Nilüfer

Merhaba, Biz de 19 Nisan tarihinde teslim aldığımız Volta ev1 marka araçta arka taraftan şıkırtı gibi bir ses gelme sorunu ile karşılaştık. Ayrıca ekrandaki hız ve km göstergeleri bozuldu. 1 aydır yazılım gelmesini bekliyoruz. Sizin sorununuz nasıl çözüldü? Değişim mi yapıldı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Ali

Ses sorunu ne yazık ki çözülmedi çünkü bakilmadı, o şekilde kullanım yapıyoruz ilgi alaka sıfır

Volta Yetkili Servis Ve Müşteri Hizmetlerinden Yetersiz Destek Ve Mağduriyet

İlker
20 Ağustos 2025 05:27
Arife sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kilitlenmesi Ve Güvenlik Tehlikesi Nedeniyle Yetkili Servise Şikayet

Arife
30 Aralık 2025 15:02
Güray sonuçtan hiç memnun değil

Boyalı Kapı Nedeniyle Araç Değişiminde Uzun Süre Bekleyiş Ve Açıklama Eksikliği

Güray