Volta Motor APEC APX5 Ön Maşa Kırılması

Gökhan
25 Temmuz 2024 16:25

Mayıs ayında A101'den APEC APX5 150cc Scooter aldım. Ön jant o kadar yamuk ki, belki üzerinde 200-300 gram ağırlık takıldı. Balans yaptırdığımda alt fren merkezi sorunlu, şanzımandan 500 km'de ses gelmeye başladı. Fabrikayı aradığımda rulmanın değişmesi gerektiğini ve bu rulmanın garanti kapsamına girmediği söylendi. Hadi bunları geçtim, buraya kadar olabilir diyorum. Gidon sertleştiği için rahatsız oldum. Servise gösterdim, fabrikanın bu durumdan haberi olduğunu, ön maşalarda ciddi kazalara sebep olabilecek teker kopması ile sonuçlanacak sıkıntıların olduğunu öğrendim. 3 aydır ön maşa parça bekliyorum. Motora binmeye korkuyorum. Yine fabrika ile görüştüğümde, canıma mal olabilecek bir sorun olmasına rağmen beni 150 km uzaklıktaki bir teknik servise yönlendirmesi bana akıl tutulması yaşatıyor. Ben buradan servise sıfır aldığım motoru canımı riske atarak mı götüreyim, yoksa sıfır diye aldığım motoru çekici tutarak mı götüreyim? Şimdi buradan yetkililere sesleniyorum. Lütfen beni müşteri hizmetlerinden birisi değil, gerçekten bu iş ile ilgili birisi arasın. Konuyu kişiselleştirip gurur yapacağım, adli yollara başvurup elimden geleni yapabilirim. Ama bir Türk markasının, Türk şirketinin beni mağdur etmesine gerçekten içerliyorum. Bir can kaybına mal olmadan lütfen ivedilikle bu konulara bir çözüm getirin.

Nesim sonuçtan hiç memnun değil

Nesim
23 Ağustos 2023 13:33
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
16 Ocak 2024 13:29
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
10 Mayıs 19:56
"Şikayetim neticesinde Volta genel merkez tarafından çözüm sağlandı hatanın malzeme kapsamında olduğu anlaşıldı ve garanti kapsamında işlem yapıldı teşekkürler Volta"

Olcay
13 Temmuz 2023 12:24
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Ferdi
14 Kasım 2023 16:33