Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Sıfır T-CROS Lokal Boya Ve Far Çizik

31 Temmuz 2024 15:44

2024 model T-CROS sıfır aldığım Volkswagen aracımın sol arka kapı kenarında küçük lokal gri (araç saf beyaz) boya ve sağ ön farda çizik olduğunu aracımı aldığımın sekizinci gününde tespit ettim. Aracı teslim aldığım Avek İstanbul bayisini aradım. Hiç umursamadılar. Biz teslim ederken herhangi bir şey olmadığını beyan ettiler. Ben de 8 günde hiçbir şey yapmadığımı, yapmış olsam bile lokal boyayı gri renk yapacak kadar düşüncesiz olmadığımı söyledim. Ben arabayı 1.217.000 TL'ye aldım, seramik kaplama, sigorta ve kasko ücretleriyle birlikte toplam 1.270.000 TL ücret ödedim. Ben bu kadar parayı farı çizik ve küçük lokal gri renkte yapılmış bir araba için ödemedim. İstanbul Avek'ten mağduriyetimin giderilmesini nasıl sağlarım? Ayrıca Doğuş Oto böyle firmaların bayiliğini bir zahmet denetlesin.

23 Ağustos 2024 17:44

Bugün avekten aradılar servis bakim isçilik ücretini ödemeyi teklif ettiler.  Bakin burda görenler görmeyenlere haber versin. Bunlar Avek çok saçma bir firma. Servi bakim isçilik ücreti 6 bin civarı bunlar kendilerini çok zeki zandediyor.   Sıfır araba diye rötuş lu araba satıyorlar Garip olan ise Doğuş bunların ardında duruyor sahip çıkıyor.   Sıfır aldık pişman olduk  başıma gelince cevrede böyle bir suru insan olduğunu gördüm.  Bizim sıfır olarak ilk arabamdi onun zafiyetini yaşadım  Benim küçük bir şey ama beni enayi yerine koydular zoruma giden o. Yoksa bana diyorlaki isçilik ücreti verelim eğer hatanızı kabul etmediyseniz neden teklif bulundular.

09 Ağustos 2024 23:24

Aynı arabayı önce Düzce Volkswagen e götürdüm rötuş var firma sizinle iletişeme geçecek anlaşma yoluna gidecek dendi sonra Sakarya Volkswagen e götürdüm onlar dis etken diye rapor yazmış bu rapordan önce rötuş olduğunu kabul edip sonra ardımdan is çevirerek büyük ihtimalle Avek firmasıyla anlaşarak dis etken diye rapor vermiş. Ben de Düzce Volkswagen bayiyi ni aradım. Bu durumu sordum ilk Düzce Volkswagen geldiğimde Doğuş Oto ve Avek firmasını hatasını kabul ettiği telefondan arayıp söylemişti. Tekrar sordum aynı şeyleri söyledi.

09 Ağustos 2024 16:18

Ayrıca Almanya Volkswagen ede yazdım hepsi aynı

09 Ağustos 2024 16:15

Doğuş teknik servis beyaz arabaya gri renkli rötuş yapılmasına dış etmen olduğunu rapor ettiler.  Hiçbir insan kapi arasına BES günlük arabasına rötuş attırmaz ayrıca beyaz arabaya gri renk hiç attırmaz Benden BES on bin fazla kazanmak için bu kadar saçma bir harekete girmek nedir. Bu kadar küçük düşmenize değer mi. Zaten bir suru firmanın turkiye temsilciliğini yapıyorsunuz.  Aldığınız paraların inşallah hayrini görmezsiniz. Yazacak söyleyecek o kadar söz var ki değmez size. Bakin kesinlikle doğuşa ait hiçbir markaya guvenmeyin.cok basit bir rötuş uygulamasını bile dis etmen diyorlar. Bariz belli. Avek yapmış iste resimlerde belli iki kapının birleşme yerine rötuş atılmış. Yazık gerçekten çok yazık teknik incelemeymiş görmeyle gözünüzle mi baktınız. Bu şikayeti görenler görmeyenlere anlatsın. Diyecek kelime bulamıyorum. Bu kadar olmaz.cok güzel en güzel sıyrılma yöntemi dis etmem.

05 Ağustos 2024 16:48

Bugün de Sakarya wosvgen bayiyine götürdüm onlarda rötuş yapıldığını gördüler. Teyit ettiler. Ancak bir Doğuş otomotivde oturanlar goremedi. Bir kere olsun arar nasıl bir firmasınız. Yazıklar olsun. Tekrar diyorum.  Kaç gündür bir kisi bile aramadı sürekli peşlerinden koşuyorum. Sonuç, yok.

01 Ağustos 2024 19:15

Bugüne kadar Volkswagen benim çok değerli çok güvenilir bir firmaydı.

01 Ağustos 2024 10:21

Bugün Düzce erkura arabayı götürdüm. Lokal boyayı ve far çizik konusunu onlarda onayladılar. Yazıklar olsun Avek size.  Firma tahmin edildiği o kadar büyük firma değil çünkü markasına sahip çıkmıyor.

profile profile
31 Temmuz 2024 17:27

Sürekli genel merkezi aramama rağmen hiçbir konuda yardımcı olan olmadı. Volkswagen sıfır araba alırken yanınızda en 5 kişi ile gidin ve detaylı olarak en bir saat inceleyin. Parayı alırken çok güzel alıyorlar. Ben yaklaşık 1.3 milyon para para harcadım. Bu kadar basit bir firma olduğunu bilmiyordrum Volkswagen doğuşun.

01 Ağustos 2024 17:49

Sürekli arıyorum uğraşıyorum hiç cevap yok ilgilenen yok en sonunda doğuşun önünde arabayı yakacağım o duruma getirdiler

Yorumlar (5)

Volkswagen@Volkswagen. De

Volkswagen@Volkswagen. De Mail adresi bu, kolay gelsin

Alaeddin

Selam, Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Direk yurt dışına ayrıntılı mail at fotoğrafları da ilave et kesin dönüş yapıyorlar. Sonuçtan beni bilgilendirirsen sevinirim. Sağlıcakla kalın

Ömer

Yurt dışına da mail attım sonuç yok maalesef. Kendileri calip kendileri oynuyor. Haber verdiğin için. Yazdım.

Ömer

Teşekkür ederim hangi adrese atmam lazım tam olarak.

09 Ağustos 2024 21:50
Volkswagen Yeni Araç Teslimatında Çizik Ve Kir Sorunu
Suat sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 22:36