Yasin sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 22:37

2020 model Volkswagen Passat Elegance marka aracımın sunroof çerçevesindeki plastik aksamın şoför ve yan yolcu kısmında çatlaklar oluşmuş. Araç henüz 4 yaşında bile değil ve 27 bin kilometrede, servis bakımlı ve herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Garajda çok kullanmadığım bir araçtır. Diğer aracım 2017 model Volkswagen Golf'tür ve onu genellikle şehir içinde kullanıyorum. Aracımı temizlerken bu durumu fark ettim ve çok şaşırdım. Eğer kullanım kaynaklı bir sorun olsaydı, kişisel olarak araç konusunda çok hassas olduğum için ve iki aracım da Volkswagen grubuna ait olduğu için ve her ikisi de hep servis bakımlı olduğu için, bir tuşa veya aksama zarar vermiş olabileceğimi düşünür ve kendimi sert mi dokundum diye sorgularım. Ancak herhangi bir darbe, hata veya kusur söz konusu değil ve araç çok yeni. Aracıma gerekli desteğin sağlanmaması durumunda yasal olarak haklarımı arayacağım.

profile profile

Savaş
Savaş

Merhaba, benim araçta da aynı sorun vardı. İlerleyen süreçte diğer köşe bazı araçlarda orta kısım ön cama doğru çatlıyor. Bende kalıbını yaptırıp carbon fiberden ürettim. 2 araçta denediler herhangi bir olumsuz geri dönüş olmadı. Sıfırının 3 te 1 fiyatına. Sadece fitil yok. Onu da araştırıyorum. Yakın zamanda fitili çözerim diye düşünüyorum.

Volkswagen Passat Elegance 2020 Sunroof Plastik Çerçeve Çatlama Kusuru

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Koltuk Deforme Şikayet

10 Temmuz 2023 00:34
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Passat Sunroof Çerçevesinde Kronik Çatlak Sorunu

16 Mayıs 2025 22:29