Ali sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Golf 8 Aracımdaki Geçmeyen Sorunlar

30 Mart 2024 14:23

2022 model Golf 8 aracımı sıfır olarak aldım. İlk birkaç ay içinde aracın birçok sorununu fark ettim. Ses sisteminde cızırtı, trim sesleri (bu kabul edilebilir), hayalet ekranda sorunlar, debriyajdan üçüncü ve dördüncü devirlerden sonra cızırtı gelmesi gibi problemler yaşadım. Ahlatçı Oto'ya götürdüm ancak hemen hiçbir şeyi düzeltmeden geri gönderdiler.

Cızırtının devam ettiğini, debriyajın düzeltilmediğini söyledim ve her soruna bir bahane buldular. Ben de aracın oturması için bir yıl bekleme süresi verdim. Ancak sorun hala devam ediyor ve garanti süresinin bitmesine az kaldı. Yetkili Volkswagen servisi olan Doğuş Oto veya ilgili servis, hem Ahlatçı Oto'ya gerekli yaptırımları uygulamalı, hem sorunlarımı gidermeli, hem de yol masrafımı karşılamalıdır.

Sabri sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Araç Direksiyon Simidi Derisindeki Çatlaklar Ve Garanti Süreci Şikayeti

06 Nisan 2024 15:12
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Golf8 Yazılım Hatası

22 Aralık 2023 19:36
Volkswagen Golf8 Yazılım Hatası

Özgür
22 Haziran 2023 13:23
Volkswagen Sıfır Araç Arızalar Ve Doğuş Oto Servis Problemleri!

Volkswagen Golf 8 İçin Güncelleme Ne Zaman Gelecek?

25 Eylül 2023 11:12
Enes sonuçtan memnun değil