Soysal sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2023 23:51

25 Aralık 2023 tarihinde Biletix'den satın aldığımız iki adet bilet ile organizasyonel sistemsizlik sebebiyle alana giremedik. Otoparkta yer olmaması nedeniyle tıkanan trafik yüzünden, konser alanına olan 5 km mesafeyi 1 saat 35 dakikada alabildik. Yetişebildiğimiz kadarını izlemeye razı olarak alana vardığımızda, araç için yer olmaması sebebiyle Uniq otoparkına alınmadık. Otopark görevlileri yollara park etmemizi önerirken, yoldaki alanlarda Askeri Bölge'den yol kenarına park edilmemesi için anonslar yapıldı. Sonuç olarak, 2 saat 15 dakika konser alanına varış ve otopark yeri arayışı sonucunda yer bulamayıp 10 dakika içinde hüsranla eve dönüş yaşadık. Organizasyon firmasının araç kabulü ile ilgili yetersizliği varsa, gerekli önlemleri alması ve uyarıları yapması gerekiyordu. Organizasyonel yetersizlik sebebiyle izleyemediğimiz konser biletlerinin ücreti olan 2753,50 TL'nin iadesini talep ediyorum. Referans numarası: VUDQX (Saha İçi-003-E-5/6). Organizasyon ortakları arasında ACM, Biletix ve Volkswagen Arena bulunuyor.

Ahu sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Arena Organizasyonel Sıkıntı Otopark Problemi

26 Aralık 2023 10:32
Av. sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 01:00

Uniq İstanbul - Volkswagen Arena Otopark Kabusu

26 Aralık 2023 10:15
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 00:16
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Konser Başlangıç Saati Ve Organizasyon Bilgilendirmesi Sorunu

11 Mayıs 2025 08:43