Altaş sonuçtan hiç memnun değil

Vizyon Hijyen Yanıltma Politikası

25 Mayıs 2023 09:48

Vizyon Hijyen firmasından koku makinesi var 4 adet kartuş aldım. Kokular 50 m2 kadar etkili size yeter dediler. 10 gün kullandık, yetmedi. Aradık yetmiyor ise yaramıyor dedik kökünün yerini ve kokuyu değiştirdiler. Bakın yetmiyor bu dedik gelin iki kutuyu kullandık hak geçmesin kullanmadığımı iki kutuyu geri alın dedik. Alamayız iade yok bizde diye sokak ağzıyla cevaplar verdiler... Biz sattık dahada karışmayız diyorlar. Sağlık firması temizlik ve hijyen firması kimler tarafından denetleniyor herkese nasıl ruhsat veriliyor. Müşterileri mağdur edip böyle bir politikamız yok diyorlar.

Ece
Ece

Sayin Altaş Optik Vizyon hijyen olarak her şeyden önce müşteri memnuniyeti bizler için çok degerlidir. Ancak 50 m2 yi kokulandıran makinemiz önce çok kokuyor dediğiniz için kapi önüne alindi. Yanınızdaki isletmeden gelen yoğun koku üzerine tekrar servis verilip bir sorun olmadığı anlaşıldı. İçeride koku olmasına rağmen koku yok demişsiniz ancak toplamda sizlere tam 3 kez servis verildi maliyetten daha fazla şirketi zarara uğratmasına rağmen. Bunun yani sıra sizlerden lens ya da gözlük alıp kullandıktan sonra iade etmek istiyorum demeniz sizce hak mi? Birçok kurumsal marka ile çalışmamıza rağmen senelerdir ilk defa şikayet aldık. Sizde taktir edersiniz ki faturaya itiraz sureniz 15 gündür. Aradan gecen 45 günlük dilimde fatura iadesi hangi firmada yapılıyorsa ve hatta 1 kartusun 90 günlük kullanımını size taahhüt ediyorlarsa bundan sonra o firmalarla calisin lütfen. 1. Yılını doldurduğunda cihazı iade edebilirsiniz Bilginize

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Hydrafacial Sonrası Memnuniyetsizlik Ve İade Sorunu

26 Nisan 2025 21:50
Hydrafacial Sonrası Memnuniyetsizlik Ve İade Sorunu

Clinikob Güzellik Merkezi Üslup Ve Memnuniyetsizlik

26 Eylül 2024 17:00
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 08:24