Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Vitra Klozet Problemi Hakkında

Vitra Klozet Problemi Hakkında
27 Eylül 2024 10:47

Merhabalar,

6 Şubat depremi sonrası evimizi tadilata soktuk ve elimizden geldiğince servisi, markası güçlü ürünleri tercih ettik. Koçtaş'tan Vitra marka klozet ve kapağı takımını aldım, videoda görüleceği üzere rezervuar boşaltma esnasında suyu dışarı akıtmakta. Firma yetkilileri ile tüm iletişim kanallarını kullanarak derdimi anlatma çabama rağmen kimse oralı olmadı. Vitra'yı tercih edip muadil markaları daha uygun almama sebebim aslında markaya olan inancımdı ancak maalesef burada derdimi anlatıyor olmam ne kadar yanıldığımı gösteriyor. Fatura ve ürün sıkıntısını anlatan videoyu ekliyorum.

07 Ekim 2024 07:18

10 gün geçti ve Vitra'dan dönüş alamadım, reklamlarında kanalsız ve hijyen olarak tanıtılan ürün evde bakteri saçıyor ve firmadan tüm iletişim yollarını aramama rağmen dönüş yok, yazık size...

15 Ekim 2024 13:19

Sayın firma yöneticileri, servisiniz yok, telefonda yardımcı olmak yok, buradan yazıyorum dönüş yapan yok. Size evrak ve ürün ile ilgili video da gönderdim. Neden bu duyarsızlık?

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
23 Şubat 2024 21:06

Arzu
01 Şubat 2024 11:31
Vildan sonuçtan çok memnun

Vildan
12 Temmuz 2024 12:22
"Müşteri hizmetleri arayarak yetkili servis yönlendirdi. Yetkili servis arızayı giderdi. Teşekkür ederim"
Vitra'dan Acil Çözüm Bekliyorum

Bahar