Fatih sonuçtan çok memnun

Visam Gömme Sifon Takılı Kalıyor!

Visam Gömme Sifon Takılı Kalıyor!
28 Temmuz 2023 01:20
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimden bir gün sonra hemen arandım ve sıkıntım anında giderildi. Çok teşekkür ederim. Markayı herkese öneriyorum. 🙏”

Visam marka gömme sifonlarımız takılı kalıyor. Ev daha sıfır ürünler yeni ama çözüm yok. Buna bir çare yok mu? Bıktık artık vallahi. Ürüne yumruk ata ata kırılacak diye korkuyorum. Vurunca bırakıyor. Sürekli takılıyor. Şamandıralar da mı var sıkıntı anlamadık. Böyle bir markanın bunu yapması gerçekten büyük sorun. Hem normal banyo böyle, hem de ebeveynin banyom. İkisi de aynı maalesef. Umarım sıkıntımız giderilir.

05 Ağustos 2023 16:22

Cüneyt sonuçtan çok memnun

Cüneyt
08 Şubat 2025 15:24
"Visam ekibi şikayetimle ilgili tarafıma dönüş sağlayarak çözüm adına yardımcı oldular. Teşekkürler Visam"
Visam Gömme Sifon Sorunu: Mühendislik Faciası
Mehmet sonuçtan çok memnun

09 Kasım 2024 13:50
"Merhaba, evime ücretsiz parça gönderimi yaparak mağduriyetimi giderdiler. Teşekkürler, İyi çalışmalar."
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
14 Aralık 2024 01:48
"Visam firmasına ilgilerinden ve hızlı dönüşlerinden dolayı teşekkür ederim."
Visam Sifonların Sürekli Takılması Sorunu

Meltem
01 Ekim 2024 19:37
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
21 Ağustos 2024 11:52
"Hafta sonu yayımlanan mesajım için hemen pazartesi sabah saatlerinde Satış Sonrası Hizmet Sorumlusu Sayın Çağlar bey tarafından arandım. Hiç lafı uzatmadan (yok ne zaman aldınız, yok faturası var mı, yok garanti kapsamına girermi, yok garanti süresi geçmiş mi gibi ayrıntılara girmeden) ürünlerinin arkasında durarak, tamamen çözüm odaklı, müşteri memnuniyeti odaklı marka imajına yakışacak şekilde ve etkili iletişim becerisi ile birlikte gerekenin yapılacağını belirtti ve aynı gün işlem gerçekleştirilerek sorunum çözüldü. Buradan kendisine ve gıyabında firmaya teşekkürlerimi sunuyorum..."