Emek sonuçtan hiç memnun değil

Virbac Türkiye Aylardır Çözümüne Ulaşamadığım Virbac Mama Sorunsalı!

09 Temmuz 2024 10:26

Merhaba virbac kedi maması son dönemlerde yağsız, tozlu ve kuru çıkıyor. 4 kedim var ve kabızlık sorunu da yaşamaya başladım. Firma kesinlikle yüzeysel ilgileniyor bu durumla çözüm üretmiyor. Bence sorun karşısında paramızın geri ödenmesi gerekiyor firma tarafından. Kliniklerde bu şekilde virbac mamayı vermeli bizlere. O kadar çok surun yaşadım ki elimde kullanamayacağım bir dünya mama oldu. Kliniği de zor durumda bırakmak istemediğimden her seferinde geri götüremedim mamaları. Çok iyi diye satılan mama markasının böyle umursamaz olması beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Yıldıztabya Veteriner Kliniğine de şikayetimi ilettim. Kendileri yardımcı olmaya çalıştılar ve dağıtıcı firmadan bir kişinin beni arayacağını söylediler ancak kimse beni aramadı konu ile ilgili. Dağıtım yapan kişilerinde ilgisi ortada.
Şimdi bana lod numarası atın diye cevap yazacaklar ama ben o maillerinize açıklayıcı şekilde cevap verdim zaten. Sizin gibi bir firma ile daha fazla uğraşmak yerinde başka markaya geçmeyi düşünüyorum açıkçası. Çünkü çözüm üretemiyorsunuz ve bu yaşadığımız durumun bir de maddi boyutu da var bize zarar veren. Bu konuda da yardımcı olmuyorsunuz anladığımız kadarıyla. Maddi ve manevi kısır döngüden aylardır çok sıkıldım. Daha iyi bir mama bulursanız kesinlikle onu tercih ediniz.

Emek
Emek
10 Mart 13:41

Firma satış sorumlusu tarafından arandım. Klinikte de karşılaştım ve sorunu ilettim. Paket içeriklerinin değiştiğini kuruluk durumuna çözüm bulduklarını söylediler. Sonra yine aldım ama aynı sorun devam ediyor. Ve ayrıca kronik halde kabızlık yapıyor kedilerde mama. Fazla proteinli bir mama olduğu içinde sorun yarattığını düşünüyorum. Kabızlık sorununu çevremde de duymaya başladım. Advance veterinary serisi mamaya geçtik ve kabızlık sorunumuz çözüldü. Bu kadar iyi mama olarak piyasaya çıkış yapıp neden bu şikayetleri görmezden geliyorsunuz anlam veremiyorum açıkçası. Ucuz bir mama da değil. En son alğım pakette mamanın içine saplanmış halde tel çıkmıştı onu da eklemek isterim. Bu yaşanan süreç biz hayvanlarımıza o kadar değer verirken hiç hoş değil.

22 Temmuz 2025 16:07
virbac-mama-paketlerinde-tutarsizlik-ve-guven-sorunu-4.jpg
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Virbac Mamaları Alerji Yaptı, Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

09 Mart 2025 19:52
Virbac Mamaları Alerji Yaptı, Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

28 Nisan 2025 18:02
Virbac 12 Kg Kedi Mamasında Kalite Sorunu Ve Kedilerde İsteksizlik

Farmina - N&D Mama Kedilerde Kristal Oluşumu Ve Koku Sorunu!

04 Eylül 2025 23:01