Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 21:47

Kaynak yaptırmamanız gereken bir yer! Toplamda bir ay bile memnun kalmadan kullanamadım. '220 saç takıyoruz' diyerek, bir kaynakta beş tel olan saçı takıyorlar. Tam 27 gün önce 200 adet kaynak yaptırdım ve üç yıl boyunca saçı iyi kullanırsam takıp çıkarabileceğim söylendi. Ancak, ikinci duştan sonra saçın çoğunda dökülme ve kopma meydana geldi. Durumu kendilerine anlattığımda, ücret almadan 25 tane daha kaynak eklediler. Müşteri memnuniyeti adına teşekkür ederim, ancak özenle kullanmama rağmen kaynakların arasında siyah saçlar ve ip buldum. Bir ay dahi dolmadan yeniden kaynak ekletmeme rağmen, toplam saç miktarımın ve görünümünün nasıl olduğunu yorumlarda paylaşacağım. İlk takıldığında bile bir ay memnun bir şekilde kullanılamayan saçın üç yıl kullanılacağını söylemeleri gerçekten üzücü. Paranıza, hevesinize ve kendi saçınıza yazık. Bir nebze iyi kaynak yaptıklarını söyleyebilirim ancak bu durum, evde sinir krizi geçirip mutsuz olmamı gerektiriyor. Eğer bu durumu göze alıyorsanız yaptırabilirsiniz. Gittiğim kuaförler, yüzüm görünmeden saçımın videosunu çekip, nasıl kaynak yapılmaması gerektiğini göstermek için sayfalarında paylaşıyorlar. Bir ay bile memnun kalmadan kullandığım için üzgünüm. Yorumlarda, daha bir ay olmadan taktırdığım toplam 225 adet kaynağın fotoğrafını ekleyeceğim.

12 Ocak 2025 13:54
Yanlış Kaynak Uygulaması Ve Yanıltıcı Reklam
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2023 23:58
Yalçın Akbaba Hair Designer Saç Kaynağı Sorunu
Alara sonuçtan hiç memnun değil

Kuaför Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Yanlış Uygulama

23 Mart 2025 15:38