Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 19:17

Villa Villam sitesi üzerinden 10.03.2024 tarihinde Villa Eagles 1'e rezervasyon yaptırdım. 12 bin tl de ön ödeme gerçekleştirdim. Rezervasyon tarihi geldiğinde villaya ulaştım, ancak sitedeki villa resimleri ile uyuşmuyordu. Mutfak araç gereçlerinde eksiklikler vardı, bunlar aslında küçük sorunlardı. Asıl mesele havuzdaydı. Yemyeşil görüntülü bulanık bir havuzla karşılaştık ve resimlerle uzaktan yakından alakası yoktu. Saat 17'de giriş yaptığımızda 2 saate düzelecek dendi, sonra ertesi gün düzelecek dediler. Sabah oldu, havuza müdahale için bir arkadaş geldi. İlaç attı, tortu aşağı çökecek ve sabah temizlik yapacağım dedi. Akşamdan itibaren havuza girmedik, sabah uyandık ve arkadaş geldi. Havuz tortusu dibe çökmedi ve havuz temizlenmedi. Villa sahibine biz çıkıyoruz dedik, helalleştik. Sonra site ile arasında para muhabbeti döndü galiba, geri bize döndü ve kaçtınız gibi kelimeler kullandı. Biz bunu hakaret olarak algıladık ve jandarmayı çağırmasını istedik. Gelmedi tabi. Sonuç olarak, Villa Villam'dan ön ödemeyi geri istiyoruz çünkü hizmet alamadık. Biz o havuz düzgün olsa, resimlerdeki gibi olsa paramızı ödeyip tatilimizi rezil etmeyecektik. Villa Villam taahhüt ettiği hizmeti bize veremedi ve ön ödemeyi de geri ödemiyor.

Villavillam.com.tr Hayal Kırıklığı: Kötü Deneyim

17 Eylül 2024 19:15
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Villa Temizlik Ve Hizmet Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

15 Eylül 2025 10:44
Villa Temizlik Ve Hizmet Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet
Ahmet sonucu yetersiz buldu

Hello Villam Rezervasyonu İptali Ve Geri Ödeme Sorunu

21 Nisan 2025 14:31

11 Ağustos 2024 09:14
Hello Villam Hatalı İlan, İnternette Yazıldığı Gibi Değil
Eda sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 18:15