04 Ağustos 2024 23:26

Merhaba, Villa Sepeti'nden rezervasyon yaptık. Tatilimize 29 Temmuz'da başladık. İlk gecemizde arkadaşlarımızın kaldığı odada duvarda arı yuvası vardı. İki arı arkadaşımızı soktu. İki bebeğimiz olduğu için arkadaşlarımızın eşyalarını salona taşıyıp odayı kapattık. Ertesi gün ilaçlama geldi ama ne olursa olsun korkunç bir durumdu, bebeklerimizi de sokabilirlerdi. Ertesi gün bölgedeki elektrik çalışması yüzünden elektriklerimiz yoktu. Bir sonraki gün sular kesildi. Son gün havuz bozuldu, kenarındaki bir açıklıktan su girmiş motora. Öyle böyle bitirdik tatili fakat villanın önceden kontrol edilmesi gereken şeyleri biz içindeyken yapılması, sürekli gelen gidenin olması sinir bozucuydu. Çıkış yapar yapmaz Villa Sepeti'ni aradım ve müşteri temsilcisinin farklı tavrıyla karşılaştım. Ben bu tatile 31.000 TL para vermişim, bir sene tatil parası için çalışmışım. Alttan alınıp beni sakinleştirip memnun etmek için uğraşmak yerine sinir bozucu konuşmaları beni daha da sinirlendirdi. O kadar aksilik yaşamış biri olarak ben telefondaki hanımefendiye gerekli yerlere şikayetimi bildireceğim dedim. Bana söylediği şey, 'Tatiliniz bitti, artık yorum yapmanız bir şey değiştirmez' dendi. Ben aramışım, şikayetlerimi anlatıyorum, 'İçindeyken aramanız gerekti' falan filan deniliyor. Bana 'Hatalarımızı telafi edelim' demek yerine, 'Yorum yapmanız bir şey değiştirmez' deniliyor. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kiralamamı Villa Sepeti'nden yapmıştım, daha ılımlı bir yaklaşım beklerdim. Arı dolu olan odayı aşağıda görebilirsiniz.

04 Eylül 2024 21:14 (Şikayetten 1 ay sonra)

Yakup
Yakup

Sizden sonra aynı evde bizde konaklama yaptık, firnaz taş evde. Maalesef dediğiniz gibi köy evi olduğu için her yer arı böcek vs. Ev temizliği çok kötü bahçe bakımsız resimler ile alakası yok çimler biçilmemiş havuz kenarındaki ahşaplar çürümüş vs. Bir sürü sorun vardı ekstra merdiven altında çamaşır makinesi olduğu yerin yan tarafında fare ölüsü vardı iki adet iyi ki onları görmediniz yoksa uyku uyuyamazdiniz. Villasepeti aracı olduğu yerleri denetleniyor.

13 Haziran 2025 16:39

11 Eylül 2023 16:31