VFS Global Vize Kategorisi Yanlış Seçimi Ve Düzeltilmemesi

15 Ocak 2024 14:32

VFS Global üzerinden Hollanda Vize Randevusu aldım. Ama alırken Turistik yerine Ticari işaretlemişim bu durum ile ilgili çözüm bulmak için aradığımda operasyonda ki arkadaşların inisiyatifine kalmış bir durum diye cevap geldi. Netlik yok. Vize randevusu ile ilgili herhangi bir düzeltme veya iptal yaptırmaya izinde vermiyor ( Daha önce iData ile İtalya randevusu aldım orada randevuya belli bir saat kala ya kadar iptal veya değişiklik hakkı sunuyor ). Bu durumla ilgili neler yapılabilir.

23 Ocak 2024 13:45 (Şikayetten 7 gün sonra)

Yorumlar (6)

Berna

Merhaba ben de Fransa vizesi için randevu oluştururken Ankara merkezli alt kategoride turistik seçeceğime profesyonel yani iş insanlarının seçtiği kategoride seçtim daha doğrusu alt altaydı kaydırma oldu sanırım siz de mi böyle yapmıştınız acaba?

Vahide

VFS Çekya için yanlış kategori seçtim. Turistik yerine kültürel. Birine sorduğumda yüzde 100 iptal edilir dendi.

Sena

Merhabalar, bende aynı şekilde turistik vize yerine kültürel vize türü seçmişim. Firmada görüşmede belirtiniz inisiyatiflerine kalmış gibi bir cümle söyledi. Acaba sizin vizeniz olumlu ilerledi mi? Yoksa iptal edebildiniz mi?

Vahide

Sizin durumunuz ne oldu bende yanlış kategori seçmişim.

Banu

Merhaba ben de aynı sorunu yaşadım turistik yerine kültürel seçmişim İspanya için siz ne yaptınız?

Alper

Merhabalar, evet gişe de ki personel çok iyi davrandı herhangi bir sorun teşkil etmediğini söyledi ama şunu da ekledi her vize turu için bu mümkün değil dedi ( mesela uzun süreli vize ile randevu almış olsaydım bu mümkün değilmiş ) o yüzden sizin ki için net bir şey söyleyememekle birlikte benim vize randevusu sorunsuz oldu ve vize yi de aldım ondan yana da sıkıntı olmadı.

11 Temmuz 2024 21:36

16 Temmuz 2024 00:58