VFS Global Vize Başvurumla İlgilenilmedi

Batuhan
14 Aralık 2023 11:07

13.12.23 tarihinde Polonya vize başvurum için Antalya VFS Global bürosuna gittim. Randevu zamanım geldiğimde randevuyu yapan kişi f** o** isimli çalışanla görüşmemiz başladı güler yüzle merhaba diye görüşmeye başladım. Eksik belgelerim olduğu için görüşme sırasında beni azarlar gibi yaklaştı ve laf sokmaya çalıştı. Ben de akabinde orada bunun yanlış olduğunu onun müşterilere yardımcı olması gerektiğini hatırlattım maalesef öğle arasına kaldı. Gerekli evraklarımı tamamladığımda bana her şeyin tamam olduğunu söyledi ama kesinlikle son kontrol yapılmadı ve bana ödeme yapılması gerektiği hatırlatılmadı. Arabaya bindiğimde ödeme yapmam gerektiği aklıma geldi ve ödeme yapmak için geri geldim ödememi yaptıktan sonra f*** hanıma dosyamı kontrol etmek istediğimi söyledim dosyamın aşağıda olduğunu söyledi aşağıya indiğimde dosya yukarıda dendi ve f*** hanımın masasından çıktı. O benim dosyamla ilgilenmediği için beni başkasının kontrol etmesini istediğimi söyledim ve oda müsait birisi b*** beyin dosyasıyla ilgilensin dedi. G*** hanım dosyamı inceledi ve hatalı şeylerin olduğunu tespit ettik ve beraber düzelttik gerçekten güler yüzlü ışını layığıyla yapan bir iş kadını ona yardımlarından dolayı çok minnettarım. F** hanım için aynısını söyleyemeyeceğim güler yüz ve nezaket sıfır. Ek olarak f*** hanımla görüşmemiz esnasında parmak izim alınmıştı ve bana işlemler tamam demişti ama eve geldikten sonra geri aranıldım ve parmak izim alınmadığını arada böyle karışıklıklar olduğu söylendi bana verilen referans numarası bile okunmuyor. Ve bana yeni bir referans numarası verildi sanırım kasıtlı olarak seyahatime engel olunmaya çalışıldı. Ekte iki referans numara fişinin fotoğrafı da bulunuyor kız arkadaşımın annesi vefat etti ve ona destek olmak için Polonya'ya gitmek durumundayım lütfen bu durumla ilgili yetkili birisiyle görüşmek istiyorum.

18 Aralık 2023 12:55 (Şikayetten 4 gün sonra)

Selin sonucu yetersiz buldu

VFS Global'de Çifte Ücretlendirme Ve Sorumsuzluk

15 Mart 14:58
VFS Global'de Çifte Ücretlendirme Ve Sorumsuzluk
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Kadriye
28 Ağustos 2024 11:17
Ferhunde sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Çek Cumhuriyeti Vize Reddi

Ferhunde
10 Temmuz 2024 22:33
Alp sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Vize Reddi - Seyahat Sigortası

19 Temmuz 2023 22:20